Håller mig

Kommer ni ihåg när jag förlorade sexlusten för ett tag sen? Det har nu hållit i sig i några veckor, och även om min sexlust har börjat återvända så har det övergått till ett lite grymt experiment på mig själv.

Eftersom jag har inneboende är det svårt att vara så öppen med min sexualitet som vanligt. Det är när han försvinner för några timmar som jag bloggar här, ser på snusk och rent allmänt är mig själv.

I olika vågor då och då bestämmer jag mig för att se hur länge jag kan hålla mig. Nu är jag inne i en sån period. Det som började som brist på sexlust, och som sen övergick till ett krav eftersom jag har en inneboende har nu blivit detta lite grymma experiment. Det är alltid lika fascinerande att se hur länge jag kan hålla mig.

I början är min sexlust alltid lätt att kontrollera. Men sen, efter ett tag svänger det rejält. Det blir inte lättare av att jag vid den punkten i det hela börjar tänka konstant på sex, och hetsa upp mig med diverse fantasier.

Jag tror kurvan har svängt. Jag känner mig ofta kåt numera, och i morse när jag ringde min älskarinna och väckte henne kunde jag inte låta bli att styra in samtalet på hur det skulle vara att ha en trekant som inledning på morgonen. Vad skulle hon tycka om att ligga i mitten mellan två varma män, och när vi vaknar med härliga morgonstånd är det bara att göra sig hemmastadd. Hon nappade på idén, och föreslog väldigt sexigt att hon hade kunnat ligga på sidan medan den andra killen knullar henne bakifrån, och jag hade kunnat hångla med henne och smeka hennes fitta.

Tanken gjorde mig hård och redo, men eftersom jag plågar mig själv (och eftersom min inneboende låg ute på soffan) lät jag bli.

Frågan är hur länge jag kan hålla mig den här gången. Mitt mål varje gång med dessa experiment är att se om jag kan hålla mig så länge att kroppen själv orsakar en utlösning i sömnen.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Håller mig

 1. Norrländska(fd M)

  Såna perioder har jag med, jag försöker hålla mig så länge jag kan men redan efter ett par dagar brukar jag få orgasmer i sömnen. Jag tror det höll i fyra dagar sist jag försökte. 🙂

  (bytte nick, blev less att vi är så många som kallar oss M)

  Svara
 2. Juliette

  Du är ju tokig 😀 hur orkar du?? Nä fy nu vill Jag ligga mellan två härliga män. En framför och en bakom. Vill inte vänta en dag till! 🙂

  Svara
 3. M

  Jag skulle gärna testa den grejen själv, bara för att se hur mycket jag klarar. 🙂

  Bilden är jag. 😉

  Svara
 4. Porrtrollet

  Menar ni att ni kan göra sånt, hålla er och till sist kommer ni i sömnen, så orättvist. Enda gången jag fått orgasm i sömnen var för herrans många år sen, nu om jag håller mig blir jag bara frustrerad och smått galen.

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Porrtrollet: Det går, men det är inte lätt att hålla sig. Jag har inte fått en sån tömning sen jag var i tidiga tonåren.

  Svara

Skriv en kommentar!