Favoritbilder #27 och #28

Svartvitt är fint. Det spelar ingen roll hur rått och intensivt en sexuell handling må vara, är den fotograferad i svartvitt blir den automatiskt mer finstämd och mer erotisk. Prova själv att i Photoshop eller liknande mjukvara nån gång ta en riktigt rå porrbild ni hittat på nån hemsk sida, och gör den svartvit. Tadaaa! Omedelbar erotisk konst!

När sen bilden är tagen med ett konstnärligt öga blir det desto bättre, och svartvita bilder på människor som knullar går alltid hem hos mig, för på nåt vis får man med känslan av det hela. Istället för att vara en åskådare blir man nästan en deltagare.

Därför presenterar jag två favoritbilder som är relativt nya i min samling, men som ändå förtjänar att kallas för favoritbilder. De uppfyller alla krav jag har på en favoritbild.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Favoritbilder #27 och #28

 1. Frallan (om sex)

  Jag letar alltid efter bilder på just par. Det finns massor av fina bilder på nakna tjejer men inte lika mycket bilder på par. Vad jag helst vill ha är de lite mer konstnärliga bilderna på par som har sex. Men var finns de? Några tips?

  //Frallan (om sex)

  Svara
 2. Smojo

  Så sant så sant! Jag gillar skuggorna på andra bilden. Särskillt vid rumpan och ryggen på tjejen! Mkt sensuellt 😀

  Svara

Skriv en kommentar!