Analpluggar med nyfikenhet

Detta ang onanifantasier måste jag tyvärr återkomma till.
Ett kort inlägg innan John Blund måste ha funnit sin väg till mina ögon och ha fört över lite av sin magi på mig så jag kan sova inatt. (Jag sover väldigt dåligt på nätterna av någon anledning.)
Att jag dock skulle vara minst lika kåt som Klumpe är absolut med sanningen överrenstämmande och jag känner mig som en marskatt där jag går hemma och onanerar varje chans jag får, gnyr, gnäller och nästan gnider mig mot allt!
Men det var inte det jag tänkte tala om nu…

Jag fann för någon dag sedan ett par produkter jag kände mig fascinerad av. Just då fanns det inte utrymme i min vardag eller mitt porriga intresse att skriva om dem, men nu smög jag in hos Porrtrollet och vad finner jag där? Jo samma små utsmyckningar.
Det jag talar om är en variant av intimsmycken.

wrblama-storrosebud_red
timebud-l

När de ska användas annat än korta lekar och fotografering är utom mitt förstånd, men de är otroligt häftiga,vem vill inte ha en plugg OCH en klocka i baken för att se så sexet tar så lång tid som möjligt? Eller varför inte en svans och utöva lite ponyplay? Dessutom med utformningen verkar de stanna kvar väldigt bra och skulle jag av någon anledning komma över en sådan skulle jag absolut fota och visa er kära läsare.

tailbud-stor

Hur mycket jag än sökte så fann jag inte vart jag denna dag fann dessa bilder så har någon annan en aning får ni gärna hojta till, jag vill gärna ha en sida att länka till, och själv titta in på för att kanske en dag äga en sådan.

Min första butplug var en i ”jelly-material” som jag visserligen blev varnad lite för innan, men då den hade vibrator och gjorde mig nyfiken köpte jag den ändå.

analplug

Precis som för de som varnat mig och även för Porrtrollet vad jag läst (även om det kanske inte var samma plugg) så var inte ”vingarna” nog stabila och det höll på att gå illa även för mig. Det vill säga att hela manicken höll på att glida in i mig när jag hade det som mest skönt. Efter det har jag hållt mig till min släta stav i analen och den fungerar utmärkt vill jag lova! Än så länge..

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Analpluggar med nyfikenhet

 1. Juliette

  Vad märkligt..har precis pratat om buttplugs med god vän och hittade dom här, jag är kär! Vill ha! Visst finns dom, och en hel del andra underbara lyxplugs, vet inte om jag kan skriva vart här, men stället finns här på bloggen 🙂

  Svara
 2. Porrtrollet

  Aldrig sett en med en klocka, vad roligt. Såna saker dom hittar på!
  Rawr, jag kan ta pluggen med svans också!

  Jo det ser ut att vara exakt samma modell och samma färg. Enda som är annorlunda är tjejen på förpackningen. Mn då vet jag att jag inte är ensam om att råka illa ut med den lilla pluggen. Synd för den är söt även om den är lite för liten.

  Svara
 3. sheila Inläggsförfattare

  Porrtrollet:
  Ja den med klockan var ju onekligen underhållande. 🙂
  Den med svans är dock den jag kan tänka mig mest. Tänk dig foton med den i och en lackkorsett! Grrr..
  Jag kikade in till webbutiken du nämde i din kommentar och det var absolut något för mig, stort tack! 😉

  Svara
 4. Total Satisfaction

  Jag har sett dessa pluggar på Pom Pom Parlour, PUB-hustes tredje våning i Stockholm. Sist jag var där fanns både pony-tailen och de med glittriga stenar. bara ett tips om man vill klämma och känna på dem.

  Svara
 5. Aphexan

  Ach! Måååååste fan ha. 😀

  Nu har jag våldsgooglat lite men hittar fan inget, skulle du kunna bjuda på en länk till butiken som hade dom? Speciellt den med svans.. 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!