Vinnaren i tävlingen är utsedd!

Japp. Efter en lång stund av funderande fram och tillbaka vem som gav bäst motivering gick jag på den lite konstnärliga tråden och bestämde mig för att Acki, som skrev in med en liten dikt, bäst förtjänade den här leksaken.

Hon skrev:

Jag är en ung och oerfaren kvinna,
inga leksaker har jag ännu provat på
därför vill jag en King of Victory vinna
så att jag mer njutning ska kunna få.

Den kommer säkerligen få mig att släppa loss lite grann
och då lär jag få sköna orgasmer, det tror jag minsann!

Juryns motivering lyder: Acki har skrivit en mysig och bedjande dikt om en ung kvinna som behöver tillfredsställelse. Oskyldig och oerfaren ber hon oss om hjälp, och givetvis vill vi hjälpa en ung kvinna in i sexualitetens rike. Därför kommer hon att få en rosa och alltid lika ståndaktig kung via post-leverans!

Jag vill också säga att det här var en svår sak att döma. Ni har varit förbaskat kreativa – speciellt ni två som skickade in bilder på era svullna fittor – definitivt above and beyond the call of duty! Men Acki tyckte jag var mest kreativ, och mitt beslut är slutgiltigt.

Jag vill också tacka Intimera som väldigt generöst sponsrade med en Touché King of Victory. Jag hoppas att den ger Acki många sköna stunder. Grattis!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Vinnaren i tävlingen är utsedd!

Skriv en kommentar!