Vart är den?!

Jag har tappat bort den, jag känner av den lite men den är ändå försvunnen.. Min sexlust!!
Pga trubbel inom hemmets fyra väggar, kombinerat med försöket till en semester, har gjort att jag helt har tappat tråden. Det är också anledningen till min långvariga tystnad här på vår kära sida.
Mycket vatten har runnit under broarna och mycket hemskt har man varit med om men aldrig har det tagit min sexlust. Varför just nu då?

Egentligen har jag inget konkret att komma med, känner mig nästan deprimerad faktiskt.
Som när seriefigurerna förlorat sin skugga, en essentiell bit av dem själva som de behöver för att överleva. Så känner jag mig nu, som att jag är en parfym som tappat lite av sin doft. Grå och ofantligt trist.

Någon som har tips på vad jag kan göra för att få tillbaka den?
Jag saknar den så..
Även om min sambo nu borde vara ganska nöjd då han inte kunde hålla jämna steg med mig innan, haha.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Vart är den?!

  1. Tips

    Börja göra lustfyllda saker och tänka lustfyllt, såklart! Försök komma på en ny sexfantasi, kanske en ny plats eller en ny stämning. Och tänk på den, så ofta som det känns BRA och KUL. Tror inte det tar alltför lång tid innan du vill uppleva den, och sen kanske ruljansen sätter igång igen. Eller läs en erotisk novell varje kväll innan sängdags, samtidigt som du och din partner ligger och känner på varandra, utan att ha sex om det nu inte finns ork/lust för det. Viktigast av allt är kanske att acceptera att man inte känner sig särskilt lustfylld och därmed inte tvinga sig till sexuell aktivitet ”bara för att” med tron på att det kanske hjälper, då jag tror mycket handlar om att tänka just positivt och sexigt och LUSTFYLLT kring allt vad sex nu kan komma att innebära.

    Svara
  2. peter

    Grymt bra video… att amatörfilmer kommer att regera i framtiden är det inget snack om. Fortsätter ni att lägga upp läckra saker så fortsätter jag att kika in.

    Svara

Skriv en kommentar!