Tävling! Vinn en Touché King of Victory!

— TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD —

Sådärja, dags för en till tävling. Den här gången är det faktiskt en tävling – till skillnad från senast då det var slumpen som avgjorde vem som vann.

Intimera sponsrar med en rosa King of Victory från Touché. Den beskrivs som

King of Victory är läcker att se på, men ännu läckrare att använda. En mångsidig stav med tre olika huvudbonader att välja mellan;

 • En krona perfekt lämpad för klitoris eller bröstvårtor
 • Rund hatt perfekt när man behöver precision. Även lämplig till vanlig massage
 • ”Spikey”, mjuka taggar som kittlar dig var du vill

Vill man veta mer finns det gott om information på Intimeras hemsida.

Den ser ut som följer nedan. Jag tycker personligen det här är en av de gulligaste sexleksaker jag nånsin sett. Ser ut som nånting allas våran Vickan hade kunnat roa sig med mellan varven med sin Daniel.

kingofvictory_rosa

Så, hur går man till väga för att vinna denna sak? Det är väldigt enkelt: Skriv en bra motivering till varför just DU förtjänar den. Den roligaste, fräckaste, mest fantasifulla och helt enkelt bästa motiveringen vinner den. Ensam domare i detta fallet är jag själv, och jag kommer att välja den bästa motiveringen.

Glöm inte bort att tala om för era vänner att man kan vinna den här – har du en blogg, varför inte skriva ett inlägg om det? Thanks!

Tack också till Intimera som sponsrar denna tingest till tävlingen.

Läs även dessa inlägg:

11 reaktion på “Tävling! Vinn en Touché King of Victory!

 1. M

  Jag förtjänar att vinna den eftersom jag alltid vill känna mig som den sexdrottning jag är, med min kung vid min sida. Och eftersom min Kung och jag har distansrelation, så fungerar den där ”kungen” alldeles utmärkt som sällskap när jag är ensam. 😉

  Svara
 2. tezzan

  jag har blivit helt såld på leksaker nu :D. Jag tävlar om dom, jag köper egna och jag använder dom alla. Jag har ju ingen karl men 2 st små goa ungar båda än sålänge under 3 år. Kan ju inte göra så mycket annat då än att leka med mig själv och då väldigt gärna med leksaker. Jag vill vinna denna söta fina sak för att få uppleva mer och kanske nya spännande turer i orgasmens väg hehe

  tezzan’s senaste inlägg..Huggies ! ! !

  Svara
 3. Devil

  Jag vill vinna den för att jag har få med leksaker och har svårt att stimulerar mig med någon av dom..
  Och jag tycker att jag behöver lära känna min kropp bättre och tror att denna kan vara perfekt för mig….. 🙂

  Därför vill jag vinna!

  Devil’s senaste inlägg..Nu va de ett tag sedan

  Svara
 4. Yyrla

  Hej!
  Jag vill vinna för att kunna tillfredsställa min växande sexlust. Jag vill vinna för att kunna publicera nya fräcka bilder på min nu sällan uppdaterade blogg. Jag vill vinna för att den ser så cool och häftig ut!

  Svara
 5. Johanna

  Hejsan!
  Jag vill gärna vinna den där otroligt roliga och söta leksaken då jag bor i Ockelbo och får stå ut med alla reportrar som springer runt här stup i kvarten! Jag anser att jag kan behöva denna, som kanske får namnet Daniel, för att koppla av i all kunga-stress och NÄSTAN glömma bort allt vad kungligheter är, och känna mig som en bortskämd prinsessa själv!!! Det tycker jag att jag är värd efter all trängsel som faktiskt är här i Ockelbo, ni skulle bara ha sett dagen för det officiella uttalandet! Dessutom är jag en hängiven läsare! 😉

  Svara
 6. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Signaturen ”Acki” skrev in via mail med den här motiveringen:

  Jag är en ung och oerfaren kvinna,
  inga leksaker har jag ännu provat på
  därför vill jag en King of Victory vinna
  så att jag mer njutning ska kunna få.

  Den kommer säkerligen få mig att släppa loss lite grann
  och då lär jag få sköna orgasmer, det tror jag minsann!

  Svara
 7. linda

  vilken gullig! jag vill vinna för jag har aldrig ägt nån sådan förut men nån gång ska vara den första och varför då inte kunna roa sig kungligt?

  Svara
 8. becki

  Eftersom min ynkliga leksakslåda inte innehåller något roligt så hade det varit trevligt med ett tillskott till den… särskilt eftersom jag har blivit arbetslös i finanskrisens spår och inte har sådär jättemycket att göra om dagarna förutom att läsa intressanta bloggar och… ja, göra saker och ting trevligare för mig själv =) Tror verkligen att dagarna hade blivit mycket mer intressanta med den leksaken i min tillvaro =)

  Svara
 9. sara

  Vilken tjusig krabat! Skulle gärna vilja bli vän med den 😉

  Jag är dessutom i akut behov (tjejer = mindre sexlust? Yeah right!) av just en vibrator eftersom min trogne kamrat sen ett tag glappat och det har bara blivit värre. Man vet aldrig om man ska få avsluta sin lek på riktigt eller om man får avbryta mitt i det roliga eftersom kamraten lägger av helt ibland.

  Du hör väl själv att det är en ohållbar situation? ;P I need the king!

  Svara
 10. Total Satisfaction

  Designad för funktion är helt i min smak
  det är King of Victory från Touché!
  Jag undrar om man även kan ha den där bak?
  Det är klart man kan – och jag är gärna me!

  Svara
 11. johanna

  Min svullna klitta,
  längtar att fram titta.
  Mellan blygdläppar våta,
  när någon och jag blir kåta.

  Vad skulle bättre då kunna passa
  än kungliga leksaker, mjuka, ej vassa?
  Till en kåt och sexig tjej,
  vänta inte länge innan du skickar mig denna grej 😉

  Svara

Skriv en kommentar!