Radio ikväll!

Glöm inte bort att ikväll kan ni lyssna på mig och Sheila bli intervjuade. Platsen är P3, programmet heter Verkligheten och sänds mellan 20.03 och 22.00 ikväll. Jag vet inte när vi hörs, men det är hålltiderna. Ni kan även lyssna via deras webradio om ni saknar radioapparat. Missar ni programmet ska det tydligen gå att lyssna på i efterhand också.

Update: Om ni missade programmet så finns det nedsparat här hos oss för nedladdning. Bara att klicka här så får ni en MP3. Den är hederligt knyckt direkt från arkivet för Verkligheten.

Läs även dessa inlägg:

9 reaktion på “Radio ikväll!

 1. Slynan

  Åh ett mycket bra program. Tack för en givande stund på radion.
  Det gjorde ni bra!

  Stor kram till er båda snuskhumrar 😉

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Tack för detta beröm kring min röst. Jag är rent generellt rätt nöjd med vem jag är, men min röst har alltid varit en källa till osäkerhet och dåligt självförtroende för mig. Kul att ni tyckte om den 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!