Porr som gör mig äcklad

Vad gäller porr är jag ganska liberal. Jag anser att alla tänder på olika saker, och även om jag är väldigt kritisk till den massproducerade porren (som jag på sistone börjat kalla för McPorr) står det alla fritt att se på precis vad de vill. Inte tycker jag heller att porr i sig är dåligt, och känner ingen som helst sympati för de som skriker att porr borde vara olagligt.

Men jag är människa och därmed fylld med komplikationer och motsägelser. Det finns en kategori med porr som gör mig ganska äcklad, och det är den pseudo-pedo/teen porr som har florerat och som utgör en ganska stor bit av porrkakan numera.

Den är nästan alltid densamma. En liten och finlemmad tjej med flätor i håret, helt rakat kön, omgiven av nallar, och utrustad med och omgiven av andra ”unga” attribut som blir mer eller mindre brutalt knullad i olika kroppsöppningar.

Här hamnar man också i en gråzon vad gäller porr. För rent tekniskt är den ju inte olaglig. Alla som deltar är myndiga, och det enda man gjort är med hjälp av rekvisita förhöja den ”unga” stämningen. Det är även här som konflikten inom mig uppstår. För det är ju inte olagligt, bara osmaklig. Och om jag nu är såpass liberal till porr som jag säger, varför tycker jag då att det är så motbjudande?

En svår fråga.

Här är tre bilder som ger exempel på vad jag pratar om. Klicka på egen risk.

Läs även dessa inlägg:

14 reaktion på “Porr som gör mig äcklad

 1. jess

  den där tjejen kan väl aldrig vara myndig? hon ser ut som 12….nä, jag tycker du har rätt, dettta är mycket osmakligt!

  Svara
 2. Linka

  Jag blir äcklad…och det ser faktiskt inte ut som hon njuter , utan hon ser plågad ut…Mittenbilden gör ont i mig,…..vad blir det av en sådann tös. När jag var i den åldern var jag inte mogen för sådanna expriment….Näe…mer milfar åt folket..skratt

  Svara
 3. M

  Ja, det är verkligen osmakligt. Och det stimulerar också till fruktansvärda tankar. För oss ”normala” så uppstår avsmak, för pedofiler och annat slem,en lust. Hur kommer man ens på tanken?!

  Svara
 4. handsome ranger

  Håller med, såklart. Det är vidrigt att det överhuvudtaget finns en marknad för detta…

  Snyggt jobbat på radion igår förresten. Man kan ju suga hem programmet från Sveriges Radios hemsida… och det gjorde jag. Och jag tyckte ni gjorde mycket bra ifrån er.

  Svara
 5. jeoma

  Usch, nej sånt där vill jag inte se. Håller med er om att det är osmakligt! Blir arg på att det ens förekommer. Vad är det för värld vi lever i..?

  Svara
 6. emilia

  men herre gud, hon ser ju jätteung ut!
  stackars liten, bilden i mitten är ju fruktansvärd.

  bra jobbat i p3igår förresten!

  Svara
 7. Zoltan

  Alla gränser ska ju tänjas och är det spännande eller nästan olagligt så blir det klirr i kassan för porrmogulen. Hur många filmer finns det inte där vännens mamma förför en kille ? Grannfrun är en ”hot mom next door” ? Att det då är ”sexy babysitters” som får smaka snopp är ju en naturlig väg i ”porrutvecklingen” men jag tycker det är för myget gränsland och finner det ointressant att titta på. Tacka vet jag Kristal Summers. 😉

  Svara
 8. Smilla

  Jag har anmält den sidan till ECPAT efter som flickan på dessa bilder här inte kan vara en dag över 18 år, hon är mycket mycket yngre!

  Jag har själv en tonårsdotter och jag mådde riktigt illa när jag såg bilderna här!!!!!! Det är riktigt vidrigt och jag förstår inte hur du kunde lägga ut bilderna.

  USCH!

  Svara
 9. Kakan

  Jag tycker inte att det är något fel att reagera starkt på de här bilderna. Liberal eller eller stockkonservativ.
  Visst får man tända på vad man vill, jag är också av den åsikten, men det betyder inte att man själv måste tända eller ens acceptera alla böjningar som finns.
  Tjejen är säkert 18 år, det är inte problemet egentligen. Problemet är att man anspelar på att hon skulle vara drygt tolv. Jag tycker det är vidrigt och moraliskt förkastligt. Kalla mig moralkärring, men jag tycker det är motbjudande.

  Svara

Skriv en kommentar!