MILF och DILF?

Vi har alla hört talas om uttrycket MILF, vi har alla sagt det i sammanhang med en kvinna någon gång och de flesta av oss har väl sett American Pie filmerna där detta uttryck omnämns.
I första filmen, där de står i hallen och dreglar över korten på Stiflers mamma samtidigt som de på sitt grymtande tonårsspråk ropar ”Milf, milf, milf…”
Well, MILF betyder iallafall ”Mom I´d  Like to Fuck.”

Jag vill gärna räkna mig till den skaran kvinnor som är MILF´s.
För mig är det en mamma som trots barn och eventuellt ålder har hållt ihop bra och samtidigt lyckas med att vara sexig och åtråvärd.
Jag hittade en intressant artikel om ämnet MILF tidigare idag som ni finner här.

Men.. Det var inte MILF´s jag tänkte skriva om idag, utan DILF´s.
Lätt att förstå att det är då Dad I´d Like to Fuck.

I helgen tillbringade vi några timmar med barnen på ett sådant där lekland, ni vet sådana där ställen där man släpper barnen fria bland vadderade och galoniserade klätterställningar, bollhav och annat man som vuxen kan fantisera om hur det skulle vara att få vara enbart vuxna på ett sådant ställe.
Jag fick otroligt nog några stunder då jag kunde se mig omkring och fick naturligtvis se en hel del pappor som var där med sina barn, sådana där ”helgpappor” som min sambo är. De som vill hitta på något speciellt med barnen när de väl har dem och kommer på att ett lekland är en bra idé. Absolut säger jag, då får de singelmammor som är där något att titta på!
Det var en intressant upplevelse att betrakta dessa pappor, en del som man helt klart kan vila ögonen på, och hur detta lekland indirekt var en av Sveriges största köttmarknader. Att man på något sätt använder barnen, vilket visserligen är ett stenåldersknep från männens sida, för att få kvinnornas intresse.
Klättra runt i klätterställningarna med barnen för att visa hur involverade, för att inte tala om smidiga, de är.
När jag plockade bollar med barnen var inte min man bredvid och fick jag minsann inte några busiga blickar på mig..? Jodå. Jag rodnade såklart lite och fortsatte med mitt, men kände väldigt starkt att jag ville skriva om detta fenomen för att se hur utbrett det är egentligen.
Hur stort är mörkertalet? Och varför i hela fridens namn tänker ingen ensam mamma på att de där leklanden kan vara överfulla av riktigt snygga, knullbara, pappor som är minst lika ensamna som dem själva.
Det är ju mycket bättre att hitta någon på sådana ställen än på krogen, där vet man redan på förhand om de har barn och hur de handskas med dem i en stressig miljö. Ingen vidare intervju behövs där..
Tummen upp för DILF´s!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “MILF och DILF?

Skriv en kommentar!