12 reaktion på “Mer åt Linus: Lona

 1. offy

  här hör ju min kommentar hemma men gillar fortfarande mulliga gulliga tjejjer!!!!!!
  ska va nått att ta i

  Svara
 2. Linus

  fan klumpesnusk du är ju rikgit snäll emot mig:D du har räddat min kväll åter en gång

  Svara
 3. Maja

  Alltså hon är ju söt och så, men rent generellt tycker jag inte att mulliga tjejer (eller underviktiga, heller, för den delen) ser lika fräscha ut som normalviktiga. Hår, hy, tänder och naglar påverkas otroligt mycket av vad och hur man äter, och ibland så tycker jag att man verkligen ser att vissa tjejer inte äter ordentligt. Lite som med tjejer som röker. Ajaj, får jag pisk nu? >.<

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Maja: Det du säger kan precis lika lätt appliceras på ”normalviktiga” tjejer (vad nu det innebär) som på mulliga. Jag har sett massor med tjejer som varit smala eller slanka som uppenbarligen lever ohälsosamt – som röker, som inte tar hand om sig själv, som inte äter på det sätt som deras kropp behöver.

  Det är ingenting som är exklusivt för mulliga tjejer.

  Svara
 5. Nicke

  Ja bara fortsätt att lägg upp mer läckra damer. Stora bröst o breda höfter. Mer ja.

  Svara
 6. Maja

  Ja, absolut. Självklart är det inte bara mulliga tjejer, men jag tycker att det oftare är så. Jag menar; man blir inte mullig från första början om man äter rätt och tar hand om sig. Fast det är ju bara vad jag tror.

  Svara
 7. Maja

  Alltså rent generellt. Man måste ju få generealisera lite, annars kommer man ju ingenstans med nånting.

  Svara
 8. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Maja: Visserligen instämmer jag delvis i att för att kunna debattera eller diskutera nåt måste man göra generaliseringar. Men som med alla generaliseringar måste man komma ihåg att det finns alltid undantag, och när det kommer till människor blir dessa undantag ganska vanliga.

  Det där med att ”äta rätt och ta hand om sig” så man blir inte mullig är en alldeles för bred generalisering för att kunna vara hållbar. Det finns massor med människor -som genom sitt genetiska arv, sin miljö, eller nån annan av kanske tusen faktorer helt enkelt bara blir mulliga hur mycket de än anstränger sig till motsatsen- som inte skulle hålla med dig där.

  Svara
 9. Heman_67

  Wow!

  Varför tror så många tjejer, att vi män tycker om magra skeletter? Hon ser ut som en kvinna!

  Jag älskar kvinnor som Lona!

  Svara
 10. Jonny

  Genetiska faktorer, kraftig benstomme och en massa annat BULLSHIT. Man blir tjock (sen kan du kalla det mullig, fyllig eller vad som helst) av att äta fel och motionera för lite, det är inget man bara blir. Detta är ingen generalisering. Det är ytterst ovanligt med andra orsaker (mindre än 3%) Att vara tjock är en hälsorisk och får konsekvenser i form av t ex diabetes och för tidig död. Sen må det vara hur ”mysigt” som helst.

  Svara

Skriv en kommentar!