Lyssna på mig och Sheila!

Innan jag fortsätter tänker jag avslöja en detalj om mig själv som en del av er har (korrekt) gissat:

Jag är norrlänning. Jag är född i norrland, jag är uppvuxen i norrland och jag bor i norrland.

Så nu vet ni det. Varför berättar jag detta? För att ni skulle ändå få veta det om ni lyssnar på P3, nu på Söndag nån gång mellan 20.03 och 22.00. Då kommer nämligen jag och Sheila att höras på radio!

Så här är det: Nån gång i början-mitten av Februari blev jag kontaktad av Måns Mosesson som är en av de som gör det programmet, vars namn är Verkligheten. Han ville intervjua mig och Sheila, och undrade hur möjligt det skulle vara. Vi pratade en del fram och tillbaka, alla tre av oss synkroniserade oss och i Måndags reste jag till träffpunkten där jag mötte Måns och Sheila.

Vi tillbringade några timmar tillsammans och spelade in ca 1½ timme av råmaterial då Måns, jag och Sheila pratade fram och tillbaka om sex, sexbloggar, porr, porrindustrin, bloggande och annat som kom upp under samtalets gång. Det var överhuvudtaget en givande intervju och Måns verkade otroligt nöjd efteråt.

Efter det sov jag över hos Sheila, och dagen efteråt reste jag hem igen.

Våran intervju bör vid det här laget ha klippts ihop till ett litet inslag, och sänds nån gång under ovan utspikad tid. Jag själv tänker inte lyssna på det (jag hatar att höra min egen inspelade röst) men det här är säkert intressant för er läsare som nu kan få två röster att haka fast. Det kommer även att gå att lyssna på det via SRs hemsida under veckan efter programmet sänds. Länk kommer att läggas upp här när den finns tillgänglig.

Sist men inte minst: glöm inte bort att tävligen pågår fortfarande! Imorgon kommer jag att välja den bästa motiveringen och vinnaren får en rosa Touché King of Victory i posten.

Som bonus får ni en helt meningslös bild jag tog medan jag väntade på att planet till Arlanda skulle taxa ut på startbanan. Enjoy.

flygplansruta

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Lyssna på mig och Sheila!

Skriv en kommentar!