Läsar-ämne?

Jag sitter här och undrar vad jag ska skriva om idag. Jag känner mig lite oinspirerad, och det är svårt att komma på nåt att hugga tag i.

Så då slår det mig – vad tycker mina läsare? Finns det något ämne som du därute tycker att jag borde beröra men som jag aldrig har kommit i närheten av? Känns det som att jag inte kommit nära just det du önskar att jag borde ha gjort vid det här laget, efter snart 2½ år av bloggande?

Skriv en kommentar och säg till! Jag blir nyfiken på vad ni läsare kanske har för ämnen att attackera.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Läsar-ämne?

 1. Maja

  Jag tycker du gör sjukt bra och tänkvärda inlägg om jämställdhet. Hur män och kvinnor kan göra samma saker men döms på olika sätt. Bland annat som det du pratade om förut, att killar blir mer objektifierade i porr nu än förr, han blir bara en kuk liksom. Jag vet inte riktigt, för ofta blir tjejen/tjejerna ”offer” ändå. Om det är en kille och många tjejer är killen en casanova med all makt som blir bortskämd, och tjejerna bara där för att tillfredsställa honom. Och med en tjej och flera killar är det ofta rätt uppenbart. Har inte hittat så mycket bra porr faktiskt, där ”bra” för mig innebär att parterna är någorlunda jämnställda.

  Gud vad luddigt det blev. Men ja. Sexuell jämnställdhet, helt enkelt. Jag tror att folk behöver få läsa att det är okej för en tjej att vara kåt, ta för sig och vara en sexuell varelse i större utsträckning.

  Svara
 2. Johanna Sjödin

  Gärna sexualpolitiskt.

  * Ska det vara kriminellt att ha sex med någon utan kondom om man bär på HIV och personen man har sex med inte blivit informerad om det?

  * Hur skulle sexualundervisningen kunna göras bättre? Föräldrarnas eller skolans ansvar? Eller är både föräldrarna och skolan ointressanta nu när Internet finns? Du har säkert skrivit om det, men om inte – hur var din sexualundervisning om du fick någon?

  Vad borde RFSU lobba för?

  Eller så kan du bara gnälla lite på de som inte tycker man ska få knulla i det fria med motiveringen att de känner sig sååååå kränkta 😉

  Svara
 3. Ett litet underverk

  Penisstorlek. Det är ett hett ämne. Är störst bäst? Handlar det verkligen om teknik? Kan inte lite olika kvinnor få motivera vad som är bäst?

  Eller myter…Myter om sex…Hm jag kommer inte på ngn utan att snurra in på det här med storlek. Men typ ”Långa killar har stora penisar” eller ”killar med stora händer har stora penisar” eller ”tjejer med breda höfter har slappa fittor”. Jag skulle tycka det vore intressant att dissa lite såna här myter… Det är säkert svårt men jag skulle i alla fall tycka det vore itnressant att läsa om.

  Svara

Skriv en kommentar!