Lägesrapport

Det blir lite mindre bloggande när man inte är hemma. Man har alltid mycket annat att göra, och bloggandet får stryka på foten. Lite synd om er läsare, men det är litegrann som att vara utan sin verktygslåda när man ska göra allting via någon annans dator.

Speciellt när man är hos sin flickvän är lusten att skriva desto mindre – mycket av min inspiration är helt enkelt att få vara ensam med mina tankar och tillsammans med någon annan händer detta mindre ofta.

Men jag tänkte tala om att nu sitter jag här i min flickväns kök. Matdofterna börjar sprida sig och vi har haft en lång dag där vi sprungit runt i kommersens tempel – IKEA. Alltid lika underhållande, och man köper alltid saker man egentligen inte behöver men som är kul. Eller, som kontrast till mig, så köpte min flickvän enbart praktiska saker medan jag bara slösade pengar.

På sexfronten har det varit spännande. Första natten och större delen av dagen igår led jag av en hel del prestationsångest. Det är tyvärr baksidan av att vara isär såpass länge – man bygger upp ett tryck och förväntningar och sen när man kommer till skott med en våt fitta som väntar, och allting går i lås. Jag är sån, jag behöver tid att slappna av. Sent igår kväll dock… jag gled in i henne och det dröjde inte länge förrän den ljuvliga orgasmen fyllde henne med min sats, och ett nöjt leende mötte mig när jag landade. Jag tror många kvinnor – speciellt kvinnor med lite darrigt självförtroende – njuter av att män får orgasm i deras sällskap av den enkla anledningen att det var på sätt och vis kvinnans förtjänst, och därmed nåt att vara stolt över.

Oddsen är stora att jag svamlar här. Vi ska ta det lugnt ikväll. Dricka lite alkohol. Vi har redan druckit en White Russian var och nu börjar maten dofta gott. Min hunger är väckt – fikat på IKEA stillade mycket men det var nästan fem timmar sen.

Sköt om er!

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Lägesrapport

 1. Porrtrollet

  Första gången en kille fick stånd pga mig kände jag en rush av makt. Jag var ung och ovan men än idag, och nu förväntar jag mig faktist att män får stånd av mig, känner jag som rush av makt om än inte lika stark som första gången. Sen om det har något med sämre självkänsla att göra eller om det helt enkelt är så för alla kan jag inte avgöra. Men borde inte alla känna sig uppskattade och glada av vetskapen att man kan göra en annan människa tänd? Det är väl ändå att se som en slags gåva. Eller så har det helt enkelt med kemi och dofter att göra, men det lät inte riktigt lika passionerat och romantiskt ut:p

  Svara
 2. Shooter

  Nej du nuddar vid något där. Om att tjejer får en ego boost av att killen kommer. Klart det är så.

  Svara
 3. salk

  Låter härligt med din helg och kvinnan. Håller med lätt att förväntningarna stiger liteväl högt och sen bli inte som man hoppats på.
  Hoppas ni umgås nakn mest hela tiden att bara känna nakenhud är sex det med.
  Ha det bra alla därute

  Svara

Skriv en kommentar!