Komma utan att komma

Jag är hos min flickvän. Tre veckor av semester från mitt vanliga liv. Det enda egentliga minuset är att hon jobbar på veckorna, men å andra sidan ger det oss lite andrum. Hon åker till sitt jobb, jag sköter om hennes hem. Vattnar blommor, laddar diskmaskinen. Såna saker. Ombytta roller från de traditionella könsrollerna, men det passar mig utmärkt.

Nackdelen med detta är att under veckodagarna har vi bara kvällarna tillsammans. Men det är okej, även om det blir sena kvällar och tidiga morgnar.

Jag oroar mig ofta över min förmåga att tillfredsställa henne och att vara spontan. Det är viktigt för mig att hon känner sig uppskattad, och att hon inte bara känner att jag är här för att bränna tid. Därför försöker jag vara lyhörd för hennes behov, även om jag inte alltid lyckas i den utsträckningen jag önskar.

En sak som jag ofta känner en ångest kring sedan några år tillbaka är min egen brist på spontanitet. Ibland faller jag ner i ett träsk av total apati, jag orkar ingenting då och bryr mig inte om nånting. När jag är sån är jag mer än nöjd med att låta världen flyta förbi i sin egen takt medan jag inte gör annat än ser på.

Men igår kväll hände nåt spontant som inte kändes forcerat. Vid 11-tiden eller så hade vi krupit till sängs, officiellt för att sova eftersom klockan var ställd på några minuter innan 06 i morse. Men när vi låg där och slappnade av tillsammans började hennes hand söka sig neråt på min kropp, och när den hittade min kuk dröjde det inte länge innan jag var styv. Jag älskar att bli hård i min kvinnas hand, känna hur min kuk som annars är så blygsam plötsligt lägger allt det åt sidan och sväller och blir hård. Det är spännande att känna så, och jag tror hon njuter enormt av sin förmåga att göra mig hård.

Efter en stund gled hon ner mellan mina ben, och när jag kände hennes mun glida ner på min stake kände jag hur nånting släppte inom mig. Passionen tog över, jag slutade tänka på saker och njöt bara av vad som hände. Jag släppte kontrollen och lät allting hända i egen takt. Hennes mun behandlade min kuk med sin speciella stil – hon suger på ett sätt som är fast och noggrant men ändå omsorgsfullt och ödmjukt. Jag kände hur hon försökte ta så mycket av min kuk i munnen som möjligt, och jag njöt.

När hon så klättrade upp och satte sig var det underbart att känna min salivkladdiga kuk glida in i henne. Hon var så våt, så mjukt, så varm. Hon red mig sakta, jag smekte hennes bröst som dinglade framför mitt ansikte.

Sedan tog passionen över. Vi ändrade ställning till den klassiska missionären, och jag knullade henne. Det var länge sen jag kände mig så ohämmad, och jag knullade henne så mycket jag orkade. Jag blev andfådd, hon blev andfådd.

Men min kuk orkade inte med, efter ett tag blev det för lite friktion och när mina ben och knän började krampa pga den konstiga vinkeln i den mjuka sängen tröttnade min kuk och mjuknade. Det är sånt som händer. Med gemensamma krafter tillfredsställde vi henne ändå, jag använde mina fingrar inuti henne och hon gnuggade sin klitoris tills hennes kropp skakade i en underbar orgasm.

Hon frågade mig om jag var nöjd, trots att jag inte kommit. Jag sa att det var jag.

Det bästa är att när jag säger så, då ljuger jag inte. Jag kan njuta enormt bara av att vara min kvinna nära och att få vara inne i henne. Att ligga efteråt och känna hur min kuk är klädd med hennes safter är för mig minst lika bra som att få orgasm. På sätt och vis blir det en helkropps-orgasm att bara ligga där, lätt utmattad, kladdig och nöjd.

Fokuserar män för mycket på sin orgasm? Ibland tror jag det. Ibland upplever jag att det enda som rättfärdigar en mans sexualitet är orgasmen. Ejakulationen. Sprutet. Ibland tror jag att män glömmer bort att man får njuta av resan också, oavsett om man når målet eller ej.

För igår kväll njöt jag av resan. Igår kväll var det resan som var målet.

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Komma utan att komma

 1. Shooter

  Ibland tror jag att kvinnor fokuserar för mycket på mannens orgasm. Jag menar att det ibland kan kännas som ett misslyckande när mannen inte kommer, det är väl något som har uppstått pga samhällets normer och förväntningar på att mannen alltid ska vara redo och komma så fort de stoppar kuken i en fitta. Och när detta inte sker så kan tjejen känna sig misslyckad. Det är mer ok att en tjej har svårt att komma eller inte alls kommer än att en man har det. Vill passa på att tipsa om novellen ”Innocence” av Harold Brodkey den passar lite till ämnet tror jag.

  Svara
 2. ochtavia

  Hej 🙂 Jag har följt din blogg med förtjusning i ca 4 månader, och det du skrv i detta inlägget tycker jag va speciellt intressant, jag tror nämligen personligen att media och allmänheten har fått oss att fokusera på orgasmen, ”ingen orgasm= inget bra sex”, men så är det ju inte, jag älskar att ha sex med min sambo varesig jag kommer eller inte, och jag tycker inte heller att det är besvärligt eller frustrerande om han slaknar eller inte kommer. Om man kollar tillbaka på sex i t.ex. kamasutra så finns det ju så mycket mer än själva orgasmen, och sexet ”vägen upp till 7:e himlen” Det måste ju finnas några himla valv imellan? 🙂

  Tack för en kanonblogg!
  / Ochtavia

  Svara
 3. Smojo

  Härlig läsning 😉 Låter fantastikst! Önskar jag hade det lika bra som henne för tillfället 😀 Sexbrist..

  Svara
 4. Juliette

  Hur många mcporrfilmer finns det inte där tjejen får vara utan orgasm medans machoknullaren får avsluta med en REJÄL sats i hennes ansikte. Vilken man! Tänk vilken sned påverkan det har. Och hur ointresserade många är att utforska området och få ett vettigt och härligt sexliv med sin partner eller andra. Vi får hoppas det är på väg mot en ändring nu. I övrigt är jag inte ett dugg avundsjuk på er. Och ljuger gör jag också.. 🙂

  Svara
 5. Porrtrollet

  Det är så sant. En man som inte kommer är ingen riktig man. En kvinna som inte kommer är helt enkelt en kvinna och kunde inte slappna av tillräckligt mycket för att komma.

  Så taskiga normer vi har 🙁

  Nu är ju visserligen orgasm något av det skönast som finns men ändå, all denna fokus på orgasmen gör att i alla fall känner mig otroligt stressad om jag inte kommer snabbt som attan. Att bara ligga och njuta av knullandet finns inte. Känns som ett enda långt race till orgasmen.
  Jag är en njutningsmänniska, jag kan njuta av att bli slickad i timmar, men tack vare den här stressen så är jag inte fri att njuta så länge jag vill utan jag måste aktivt arbeta mot att komma vilket inte är så upphetsande.

  Vi borde stanna upp och lukta på blommorna på våran färd!

  Svara
 6. salk

  Sex handlar inte om orgasm utan om n´jutning:hud mot hud och känna kåthet utan krav på penetrering eller orgasm allt kommer av sig själv,
  Att hålla en hand kan vara sex att knulle som faan kan va osexigt.
  Vill ha sex men inte en okänslighet. Kram alla

  Svara

Skriv en kommentar!