Kåtmärkt: Sarah Dawn Finer

Jag är extremt ointresserad av hela det här struntet med Melodifestival. Personligen anser jag att det borde läggas ner då det för länge sen passerade all anständighets gräns, och numera bara är ett vulgärt spektakel utan något som helst innehåll.

Därför har jag ingen som helst koll på vad som pågår i spektaklet i år, och jag har ingen koll på låtar, artister eller liknande. Däremot nämnde min flickvän att jag säkert skulle gilla Sarah Dawn Finer, och det hade hon faktiskt rätt i. Åtminstone när jag väl kollade upp damen i fråga.

Jag såg den här filmen och kände att hon faktiskt är riktigt, riktigt läcker. Att hon kan sjunga råder väl ingen större debatt omkring, men jag undrar hur många som precis som mig därute i landet åtrår hennes kropp. Sarah – om du läser det här – vik ut dig! Visa upp den där härliga kroppen du har!

Sarah Dawn Finer blir definitivt kåtmärkt från mig.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Kåtmärkt: Sarah Dawn Finer

Skriv en kommentar!