5 reaktion på “Innan jag åker…

 1. Maja

  Lyssnade precis på radioklippet. Så jäkla lovely!! ”It’s horrible, this is not right, something needs to happen!”. Helt underbart! Och vilken härlig röst och dialekt du har! (; Men jag vet inte riktigt om jag tror att McPorren kommer dö ut som du säger. Eftersom smaken är som baken kommer det nog alltid finnas människor som tycker det är sexigt med den retuscherade, regisserade porren. (Heja Sheilas barn förresten, dom verkar skitroliga!! :D)

  Svara
 2. Heman_67

  Tack så mycket!

  Om kvinnor bara vetade, att så många män inte tycker om magra bantande wannabe-skeletter!

  Svara
 3. Zoltan

  Ojojojoj ännu en läcker kvinna på bild. Är man trött, less och allmänt kass. Då kikar man på bilderna här och sen är man pigg och kåt. 😉

  Svara

Skriv en kommentar!