Håriga kvinnor får bättre orgasm?

Enligt en artikel i Aftonslasken får kvinnor med mer hår på kroppen bättre orgasmer. Enligt en italiensk forskare som spenderat tid åt ämnet får håriga kvinnor bättre vaginala orgasmer. Detta har tydligen ett samband med att håriga kvinnor har mer testosteron – ett faktum som de flesta känner till.

Tydligen ska denna förhöjda testosteron-halt öka chansen för vad som enligt artikeln är en ”erogen g-punkt”. Jag förstår inte riktigt sambandet då i min erfarenhet är g-punkter inte nåt som är sällsynt på kvinnor, och man kan finna den relativt lätt. Sen beror det mycket på kvinnan hur den funkar.

Men men, jag erkänner villigt att jag inte är världens bästa älskare utan bara en helt vanlig karl, och överhuvudtaget finner jag Aftonslaskens artikel ganska torftig på riktiga fakta om hur denna människa kommit fram till sin slutsats.

Sist undrar jag, hur mäter man en orgasm?

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Håriga kvinnor får bättre orgasm?

  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

    Absolut. Samt att man bör komma ihåg att Aftonblaskan kokar ner allt sånt här till sin absolut minsta beståndsdel, och gör sensation av den.

    Svara

Skriv en kommentar!