Favoritbild #27

Det djupare inlägget går inget vidare. Jag får inte orden att ställa upp sig i den ordning jag vill ha dem, och inspirationen som annars brukar smyga in om natten likt en försiktig älskarinna lyser med sin frånvaro ikväll. Jag sitter här ensam i min skrivstuga och känner mig mest bara frustrerad över att det är så svårt att få krångliga tankar att rinna ut genom armarna och händerna, att bli ord och meningar som speglar det jag vill få sagt utan att det låter som en inspelning på ett gammalt kassettband.

Därför rotade jag rätt på en favoritbild och slänger upp istället. Öm och rå på en och samma gång.

entering

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Favoritbild #27

  1. Juliette

    Jag menar..det kommer när det grott färdigt och oj vad bra det blir då..som alltid

    Svara

Skriv en kommentar!