Vinnaren i lotteriet utsedd!

Nu har jag dragit vinnaren i lotteriet om en Clit Mitts! Spänningen är total!

Jag har dragit slutsatsen att alla som kommenterade det inlägget ville vara med, och med hjälp av Random.org som slumpmässigt fick utse vinnaren bland 44 kommentarer och ett mail har följande vinnare utsetts:

Juliette!

Grattis Juliette, om du skickar ett mail med din adress ska jag så fort som möjligt skeppa iväg din nya leksak! Tack också till Lustjakt som sponsrade den leksaken.

clit

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Vinnaren i lotteriet utsedd!

 1. M

  Det där var komik på hög nivå! Juliettes kommentar: ”Hmm..jag vill inte ha nån..skulle gärna vinna en livs levande hand eller tunga istället..eller varför inte både och…så med min otur vinner väl jag..:-S”

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag blev lite fundersam över det där, men jag bestämde mig för att tolka det som så att om man skrev en kommentar – då ville man delta.

  Om inte… tja… då får jag väl slumpa om det 🙂

  Svara
 3. Juliette

  Klart jag vill ha den! 😀 wow jag blev nästan generad, skoj skoj, och min kommentar..tja lite ironi och lite sanning.. Klumpesnusk, du behöver verkligen inte slumpa om:-)jag lovar att ta väl hand om den!

  Svara
 4. Calle Rehbinder

  Mors på dig!
  På lite kul kollade jag statistiken på min egen blogg, specifikt ”referrals”, d.v.s. vilka andra sidor som länkar till mig, och hur många som komemr från dessa sidor. Jag fann då att de flesta kommer till TantraBlog via länkar på mina egna sidor, främst Cirkus Eros. Och så via sökord på WordPress.
  Men flest besökare från en annan blogg får jag faktiskt från dig.
  Räknat från början (14 månader) så har jag fått över 1.400 besökare från dig.

  Så – tack för det!

  Calle Rehbinder’s senaste inlägg..Cirkus © Copyright – rättegången mot Pirate Bay har börjat

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Calle: Det känns kul att kunna sprida läsare åt ditt håll också. Jag diggar skarpt det du gör och det du står för, så om jag kan få andra att öppna ögonen för det du gör är det ju bara bra 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!