Varför är alla snygga killar gay?

Jag satt och kikade runt lite på en sida där vi finns många av oss. Tittade runt på lite nyuppladdade bilder. Såg att en barndomsbekant laddat upp nya bilder och då  slog det mig igen.. Varför är alla (ja nästan iallafall) snygga killar gay?!

Självklart finns det snygga killar som är straight också såklart (jag har en här hemma), men överlag känns det ibland som att de snygga, ja de är gay.
Varför är det så då kan man tänka?
Är det för att de tänker på sitt utseende på ett annat sätt, nästan lite kvinnligt, och tar hand om sig själva lite bättre? Eller? Är de attraktiva just för att de ha det där lilla kvinnliga i sin personlighet?
Det finns självklart manliga homosexuella män också, men de där snygga jag nämner, är oftast de mer kvinnliga.

Någon förutom jag som lagt märke till detta och har en teori?

Jag har lagt märke till det så många gånger förut, redan första gången en bekant satt framför mig och sa: ”Men lilla gumman, du kommer inte ut mycket, märker du inte att jag är gay..?”
Jovisst gjorde jag det, men jag vågade inte riskera att förolämpa honom så jag hade med små väl valda frågor om flickor lyckats få honom att säga det själv. Han var för övrigt också en sådan där snygg-men-gay-typ.

Åt andra hållet då, om man kan formulera sig så, är det inte fullt lika många lesbiska kvinnor som är för mig attraktiva. De bisexuella är mer attraktiva då de fortfarande är mer kvinnliga.
Min lillasyster är bisexuell, eller om hon är fullt ut gay nu det vet jag inte, och hon låter den outvecklade kvinnliga sidan hos sig själv förfalla. Hon har alltid varit en pojkflicka och något har hela tiden sagt mig att hon inte dras till pojkar. Nu har hon haft flickvän i snart 5 månader och är sådär tonårsförälskad. Men hon ser mer ut som en pojke än någonsin. Bara för att man vet att hon är flicka syns det kanske lite, om man kisar i motljus, men i övrigt är det helt i det dolda.

Men tillbaka till ämnet, varför är (nästan) alla snygga män gay?!

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Varför är alla snygga killar gay?

 1. klumpesnusk

  En teori som en kvinnlig bekant till mig la fram var att många kvinnor upplevde bögar som snyggare just för att de inte kunde få dem. Hon menade att det var den där längtan efter nånting man inte kunde få som undermedvetet gjorde bögarna snyggare i ens eget medvetande. De var ouppnåeliga och detta i sig gjorde dem attraktiva.

  Svara
 2. Juliette

  Utan ett ord om hur heterokillar bryr sig om sitt utseende men..kan det vara så att gaykillar är ett uns mer medvetna om att ta hand om sitt utseende så att vi helt enkelt upplever dom som snyggare..jag vet inte..bara en tanke..

  Svara
 3. M

  Tack själv, för att du skriver en blogg med mera djup i och inte bara ytligt trams som många andra sexbloggare. 🙂

  M

  M’s senaste inlägg..Favoritbild.

  Svara

Skriv en kommentar!