Utlottning: Clit Mitts

*** LOTTERIET ÄR NU AVGJORT OCH VINNAREN ÄR UTSEDD ***

Fick ett paket från Lustjakt idag. Innehållet var en Clit Mitt, värd 149 kronor. Jag såg att Emmy också fick en sån, jag hoppas hon väljer att recensera sin eftersom jag tänker lotta ut den jag fick. Jag har ju absolut noll användning av en klitorisvibrator själv eftersom jag är kille.

Så, det här är alltså inte en tävling. Det är en utlottning. Hur deltar man? Väldigt enkelt, du skriver en kommentar till det här inlägget och sen är du med. Har du en egen blogg så vill jag också att du skriver ett inlägg om den här tävlingen med en länk. Svårare än så är det inte.

Förtydligande: Det är inget krav att ha en blogg för att delta i utlottningen, men OM du har en tycker jag att du ska skriva att du deltar i utlottningen och bidra med en länk 🙂

Beskrivningen från Lustjakts hemsida:

”En perfekt liten klitorisvibrator”.

Denna lilla hårdplastvibrator har en oregelbunden form för att du ska få maximal kontaktyta mot klitoris.

Vibrationerna är kraftfulla och steglösa så att du får den stimulans du önskar.

Den är också vattentät så att du kan använda den i duschmiljö. Det finns ett praktiskt snöre i botten så att du kan hänga upp den.

Bifogas
8 st knappcellsbatterier

Om du önskar en liten och diskret klitorisretare som ger stor effektfull stimulans, då kan denna produkt passa dig.

Särskilt lämplig för dig som
1. vill ha en mindre vibrator
2. önskar steglösa vibrationer
3. föredrar en vattentät produkt

Här är en bild på mackapären:

6010

Emmy hade också tagit en bild på förpackningen, som jag helt skamlöst har lånat. Min ser ju givetvis exakt likadan ut, jag bara öppnade lådan från Lustjakt och kikade lite innan jag tejpade ihop den. Obs, då menar jag inte själva förpackningen av leksaken – den är helt orörd. Den kommer komplett med batterier, bara att köra med en gång.

clitmittpacke

Vill du vinna en rosa klitorisvibrator i plast? Delta i utlottningen och skriv om det i din blogg. Om en vecka drar jag slumpmässigt vinnaren!

Läs även dessa inlägg:

47 reaktion på “Utlottning: Clit Mitts

 1. Elinpelin

  Hej!
  Jag är singel utan kk, stav eller vibrator. Jobbar arslet av mig och skulle behöva lite njutning då och då=)
  Gillar din blogg!
  =)
  /Elin

 2. emmy

  Du måste ha en tävling, annars är du olaglig 😛 Bara staten får bedriva lotteriverksamhet, haha. Jag har inte bestämt mig än, men de flesta vill ju att jag ska lotta ut den jag med, MEN det kanske blir lite väl många tävlingar på min blogg då…!

  emmy’s senaste inlägg..visa rövhålet

 3. Lennart

  Tja, inte heller jag har så stor användning för Clit Mitts. Men jag vet vem som skulle få den. Det är ju dessutom Alla hjärtans dag snart.
  F.ö. tycker jag att du har ett behagligt sätt att skriva; rak och ärligt utan onödiga grovheter för att det skall verka häftigare. Inte minst gillar jag den öppen het du uttrycker om att kroppen måste få se ut på många olika sätt. Dessutom tilltalas jag av din syn på nakenhet som är något som också blivit allt viktigare för mig. Jag avstår gärna från att klä mig, eller sveper bara ett litet tygstycke om livet.
  Fortsätt!

 4. MizzE

  Jag tänker bli den första kommentaren till det här inlägget, eftersom jag så väldigt väldigt gärna vill ha den 😀 Hade ju varit min Lucky Day om det hade varit ”först till kvarn…” men jag får hoppas på tur istället.
  Så länge det inte fodras att man har en blogg för då är jag redan uträknad 😛 (förstod inte riktigt om det var ett krav)

 5. K

  ohohohohoh, den skulle sitta perfekt nu till alla hjärtans dag när man är singel..

 6. Ville

  Hade gärna vunnit så jag hade kunnat överraska flickvännen med något nytt!

 7. Tony

  Klart jag vill ha en sån att överaska o tända sambon med…Skratt
  Mvh Tony

 8. klumpesnusk Inläggsförfattare

  MizzE: Det är absolut inget krav att ha en blogg för att delta i utlottningen – bara att OM man har en så tycker jag att man kan skriva att man deltar i utlottningen och ger en länk 🙂

 9. Annie

  Hej!
  ÅÅÅh, jag har så länge velat ha en sådan men är för feg för att köpa den själv. Min sambo tycker dessutom att sexleksaker är lite pinsamma vilken inte underlättar saken! Skulle såååå gärna vilja vinna. Har dock ingen blogg, men hoppas det går bra ändå!

  /Annie

 10. Juliette

  Hmm..jag vill inte ha nån..skulle gärna vinna en livs levande hand eller tunga istället..eller varför inte både och…så med min otur vinner väl jag..:-S

 11. jess

  ååå jag vill vinna! har gått länge och funderat på att köpa en vibrator eftersom jag e grymt sugen på att se om jag kan lyckas få orgasm under samlag om jag använder en vibrator samtidigt…det vore underbart om det lyckades, tycker nog både min kille och jag! 😉

 12. Gudinnan

  Tack för en spännande blogg! är trogen läsare, men pinsamt dålig på att lämna uppskattning i kommentarsform.
  En Clitt Mitt låter som den perfekta leksaken för mig och Mufflan, att njuta av badkaret.
  Kram på dig

 13. Sofia

  Det skulle inte vara fel med en vibrator, särskilt när man inte äger någon sen tidigare… Tack för en kanonhärlig blogg, du/ni skriver rakt och ärligt vilket uppskattas!

 14. Felizia

  VI vill va med.. Har just nu själv en tävling men trist nog får vi inte själv va med för det skulle ju va fusk. Lyckliga blir vi över att ni har en utlottning för då kanske man kan få ngt ändå 🙂 Slänger genast ut en länk i bloggen och håller tummarna..
  Btw, looove your blogg, keap it up 🙂

  Felizia’s senaste inlägg..Brrrrr.

 15. johanna

  Jag deltar mer än gärna! 😀
  Aldrig fel med bra vibrationer, right? 😉

 16. Total Satisfaction

  Men Klumpesnusk, även om du är kille så har du väl användning för en liten vibrator? Eftersom den har en ”tumme” som stopper funkar den nog utmärkt att reta rumpan, eller varför inte mellangården mellan röv och pung? Eller så kanske du kan använda den på nån partner – om den inte faller dig i smaken.

  fast samtidigt är givmildhet att beundra. Så lotta du ut den till nån som kommer njuta av den….

 17. Lilla hjärtat

  Precis en sån jag önskar mig ju. Vill så gärna uppleva en orgasm ju. Jag håller tummarna för mig själv.. 🙂

 18. Emmelie

  Oj självklart vill man vara med i tävlingen 🙂 har aldrig testat en sexleksak i hela mitt liv så varför inte chansa å se om man vinner en 🙂

  Jätte rolig blogg

 19. Micke

  vill vinna den till min kära sambo som ligger o är sjuk så här på alla hjärtans dag 🙁 som komlement till hennes redan inköpta present 🙂

  bra blogg

 20. Pingback: Glöm inte bort… at Klumpesnusk

 21. Mumin

  Jag skulle gärna ha en sådan eftersom den jag köpte (för fösta gången i mitt liv…) var ”för liten” hms…vibratorn känns nog men inget mera och det är ju värdelöst nu när man för första gången mött dildons underbara värld 😀

 22. emy

  jag vill absolut vara med! har ingenting såntdärnt.. men skulle gärna vilja ha 🙂

 23. becki

  Skulle äääälska en sådan där! Mm mm mm… kommer att lägga upp länk på min blogg, men den är lösenordsskyddad så vill du verkligen dit får du slänga iväg ett mejl så får du password 😀

 24. Pingback: Vinnaren i lotteriet utsedd! at Klumpesnusk

Kommentarer inaktiverade.