Unikt naket

Jag har varit en medlem på DeviantArt sedan 2001. Jag har producerat en och annan grej som jag lagt upp där, men har inte varit mer än en iakttagare sedan omkring 2005 då jag på allvar tröttnade på kommersialiseringen av stället. Jag tröttnade på att stämningen som fanns när jag blev medlem var bortblåst, och att fokus låg på annat.

Men, oavsett mina åsikter, så fortsatte jag vara medlem för det är ett suveränt ställe att upptäcka nya spännande saker. Samt, att det är ett suveränt ställe att se vackert naket.

En medlem som heter ”Unique Nudes” brukar fotografera just det – han försöker sträva efter lite udda typer av nakenbilder, och det är han som är fotografen bakom den senaste nakenbilden. Själv tycker jag att omkring 95% av hans bilder faktiskt är fruktansvärt tråkiga. Det är sällan nåt fel på modellerna, eller upplägget, men en majoritet av hans bilder är platta rakt-på bilder utan nån spännande ljussättning eller andra kameratrick för att skapa stämning.

Men lik förbannat har jag följt honom i åtminstone fyra år nu, och det är helt enkelt för att när han lyckas skapa en bild som tilltalar mig, då fastnar den rejält. Exempelvis med ”Going Nowhere” som jag tyckte om.

Tidigare idag när jag gjorde min vanliga rond såg jag två till bilder som jag tyckte om. Ni som följt min blogg ett tag kommer inte att ha några problem med att förstå varför jag tyckte om dem 🙂

(Bilderna är The Pink House och Lost on the Inside)

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Unikt naket

Skriv en kommentar!