Tidig lördag…

Jag är uppe ovanligt tidigt. Lördagar brukar annars vara dagen då jag sover hur länge som helst, men idag var jag uppe redan 09.30. Jag trodde klockan var betydligt mer, jag rullade ur sängen och gick och pinkade och sen när jag kollade klockan blev jag överraskad.

Jag brukar skämtsamt säga att sömn är en av mina favoritsysselsättningar. Vilket det är, jag älskar att sova och kan ligga och tryna nästan hur länge som helst. Men just idag tyckte tydligen min kropp att det var dags att vakna innan tretton-tiden, så därför sitter jag här. Jag är fortfarande naken sedan sängen, och om en liten stund ska jag ställa mig i min fina dusch (som ni sett tidigare) och ta en lång, varm dusch. Sen efteråt ska jag föga förvånande springa runt naken här hemma hela dagen.

Apropå naket, här får ni en bild jag hittade igår kväll innan jag gick och la mig. Jag fascineras av såna här höfter, så bulliga och mjuka. Undrar ofta hur det skulle vara att ha sex med en tjej som har såna höfter, att ta tag i dem och smeka dem och känna på dem. Hålla i dem när man tar henne bakifrån. Fascinerande!

za32

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Tidig lördag…

 1. Z

  oh helvitti! Det kallar jag höfter! Och vacker kvinnokropp!
  jag har stirrat på bilden i en minut minst av förundran! Så himla häftigt att vi alla är så olika, trots att vi alla är människor. Tack för en suverän blogg!
  Kramar!

  Svara
 2. Linka

  hela hon var vacker….
  btw Tezzan….så hoppade jag in på din sida. Oj upps….har gått i skolan med dig. Så jag vill bara säga att om du vill vara anonym så ska du tänka på din länk…annars är det ju helt okej. Ville bara säga ;)!!!

  Svara
 3. Ett litet underverk

  Ack vad vacker hon var. Den som ändå fick chansen att spendera natten med en sån kvinna.

  Svara

Skriv en kommentar!