Social nakenhet

Har ni spelat Sims någon gång? Eller uppföljaren, Sims 2? Jag ska erkänna att jag satt fast hårt i första Sims. Så hårt att jag t.o.m. hade alla expansionspackar och massor med hemladdade möbler och prylar. Jag älskade det spelet, det var min drog. Jag gjorde allt från att spela ”vanligt” till att hitta på diverse mer eller mindre störda scenarion.

Min favorit var det som jag kallade för Big Brother. Då tog skapade man en bunt med simmar, alla med gravt olika intressen och personligheter samt slängde ihop dessa i ett litet hus. När de alla var inne i huset tog man bort dörrarna, vilket låste in dem i huset. Sen såg man till att det fanns kylskåp, en säng för var och en samt en toalett. Vinnaren var den sista överlevande simmen. Handlingen blev nästan alltid densamma – i början var allt frid och fröjd, men sen började bergen av sopor torna sig och ”deltagarna” grälade konstant. Min favorit var en gång när en av simmarna försökte laga mat och spisen tog eld. Det här spred sig sedan och dödade alla simmar förutom den som startat elden.

Sims 2 var också kul, men jag fastnade inte på riktigt samma vis i det…

Det ovan var lite av en parentes. I Sims hade nämligen varje simm olika mätare för olika saker. De hade mätare för hygien, humör, om de var uttråkade, osv. När Simmarna mådde bra på en viss punkt var den mätaren i det gröna spektrumet, om de mådde sämre eller saknade nåt var mätaren på rött.

Jag har en mätare i mig för ”social nakenhet”. Den har stått på rött rätt länge nu. Jag har nämligen ett behov av att gå naken tillsammans med någon. Det behöver inte leda till nåt sexuellt, jag bara gillar att gå naken och se andra nakna människor. I julas hade jag min kvinna här, och vi var nakna ofta, vilket fick min mätare att gå över till det gröna. Men hon åkte hem för mer än en månad sen, och sedan dess har min nakenhet-mätare börjat glida över till det röda igen. När trycket blir för stort laddar jag hem en nudist-film och drömmer mig bort en stund – som ett slags säkerhetsventil.

Nyss stod jag i duschen och tänkte på det här med just nakenhet. Via en komplicerad kedja med tankar gled jag över till tanken ”hur skulle jag vilja umgås naken, och med vilka människor?”

En intressant tanke. Jag tror en liten fest skulle bli en lagom introduktion. Lite vin för att slappna av människor, god mat, mingel. Ingenting direkt sexuellt, man kan softa i soffan och prata sexbloggar eller nånting. Fan vet jag.

Vilka skulle jag vilja bjuda in till den här festen? Jag skulle vilja ha min kvinna J där. Min vän A skulle få en inbjudan, likaså min vän L och min vän C. Jag skulle vilja ha min co-blogger Sheila och hennes karl där. Hon som inspirerade min första seriösa snusknovell skulle gärna få komma. Jag skulle också vilja att Å kom på den här festen. Det skulle också vara skoj att ha några andra sexbloggare här, t.ex. Swedishteen. Han verkar trevlig. Adam & Eva från Ormen i Paradiset är givetvis välkomna. Yyrla från Inre Rummet skulle gärna få komma, även Johanna Sjödin. Handsome Ranger tror jag också hade varit en trevlig bekantskap. Det polyamorösa paret likaså.

Givetvis är också eventuella ”bättre hälfter” välkomna. Vore konstigt annars.

Så, har jag glömt nån?

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Social nakenhet

 1. Mia

  Sims har jag setat fast i rejält, nu är det WoW som gäller.
  Har ingen social nakenhetsmätare men dock står min toalettmätare på rött nu >.<

  Jag måste erkänna att jag har svårt att förstå det här med nakenhet utan att det är sexuellt. Visst behöver inte naken = sex men ändå, för mig skulle det kännas lite udda att vara det i sällskap med någon jag inte tänker ha sex med.

  Vore intressant att få veta hur alla människor kan vara så förbålt olika hela tiden!

  Mia’s senaste inlägg..Tack Heinz

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Mia: På nån nivå tror jag dock att all nakenhet har nåt inslag av sexualitet. Sen om det betyder att man tänker knulla tror jag inte har med varken nakenheten eller sexualiteten att göra utan snarare sociala normer – ”vad är godtagbart i sällskapet man umgås med för stunden?”

  Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte blev upphetsad av att vara naken eller se nakna människor. Det betyder dock inte att jag förlorar kontrollen, eller går runt med ett konstant stånd 🙂

  Svara
 3. Juliette

  Ska börja tänka ‘mätare’ from nu, har nog hittills bara gjort det med hungerkänslorna..min närhetsmätare ryker det om, djupt mörkröd är den nu. Nakengänget du satt ihop..du räknar med trevligt prat men om hälften känner för mer, hur löser ni det då, kan ju bli väldigt konstigt..så känner jag spontant

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Hahaha, oj! Jag hade inte ens tänkt så långt. Det är nog sant att om man är naken i samma rum, har lite alkohol i kroppen så kanske lusten faller på. Då är ju frågan vad som är socialt acceptabelt och vad som är tillåtet.

  Bra fråga! Man kanske får etablera eventuella regler innan, utifall det spårar ur och blir en stor orgie i vardagsrummet 🙂

  Svara
 5. Pingback: Hur skulle man göra? at Klumpesnusk

 6. Johanna

  Jag måste säga att det är ett mycket roligt jämförande! Jag skrattade när jag läste första hälften. Sedan blev jag lite lätt våt av tanken i andra.. 😉
  Jag för min del, om vi nu ska prata mätar-termer, kan ju säga att de flesta liggar på mellan svagt-starkt grön mest hela tiden. Jag är ganska nöjd oavsett om jag inte jämt får närhet, sex, kärlek eller orgasm. Jag kan nog vara ganska nöjd med min situation får jag väl säga.

  Däremot klagar jag INTE när framförallt orgasm och umgänge skriker grönt. Men det förstnämnda fixar jag gärna även på egen hand.

  Det där med rummet med social nakenhet låter väldigt sexigt. Jag skulle dock inte klara av flera människor samlade nakna i samma rum utan att vilja ha sex. kanske bara lite sug, slick och smek. Minst.

  Det där med regler tror jag kan vara bra. Man får väl köra som vissa krogar gör någon gång ibland. KLISTERLAPPSYSTEMET.

  Går ju ut på, som du förmodligen vet, att välja en (eller för alla del flera) lappar att klistra fast på kroppen i det här fallet. Eller hänga runt halsen eller liknande. Väl synligt iaf.

  Röd – Mätare behöver fyllas på, inte mer.
  Orange – Mjuka upp mig så kanske…
  Grön – Vrålkåt, ta mig här och nu 😉

  Det är mitt förslag.
  Föresten kommer jag gärna när tillställningen äger rum 😉
  Haha!

  Svara
 7. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag vill tydliggöra att när jag tänkte på det här med en fest med social nakenhet så var det _INTE_ i ett i första hand sexuellt sammanhang. Som jag tänkte på det skulle det vara precis vilken fest som helst – förutom att man är naken. Nakenhet i sig behöver ju inte automatiskt innebära att saker går in på ett sexuellt laddat tema.

  Jag tänkte det mest som ett sätt att umgås tillsammans med andra människor som har liberal inställning till det här med kläder. Det var Juliette som fick in det på massiva orgier! Det var hennes fel! *pekar på* 😉

  Svara
 8. Yyrla

  *fantiserar lite* Kan vi inte bara leka lite 70-tal och ”Porr i skandalskolan” på nakenpartyt? eller kanske bada lite bastu som jag föreslår på min blogg?

  Nej, men seriöst så tror jag att det kan vara svårt att ha ett nakenparty utan sexuell underton. Det är ju inte för inte som du tagit upp det här på en sexblogg och övriga sexintresserade läsare & bloggare nappar på idén 😉 Kanske svårt för Svensson att ens komma på idén att alla ska vara nakna på ett party?

  Fast jag fortsätter tjata om frihetskänslan, om man skulle få till ett naturligt nakenparty så skulle det absolut främja den känslan!

  Svara

Skriv en kommentar!