Sexställningar?

Efter ännu en ”mindblowing” omgång här hemma igår så kom jag att tänka på det där med sexställningar.
Vilka som är mina egna personliga favoriter och vad som är absolut skönast.
Förutom det självklara svaret, liksom för de flesta andra (som då är ”doggystyle” dvs bakifrån) så kom jag på 2 st till.

Först och främst så anser jag att missionären är väldigt underskattad. Det räknas som en vanlig ställning med lite Svensson-känsla, ofta lite vanilj. Men med lite variation är den helt underbar. I missionären kommer tillexempel jag åt min sambon härliga rumpa och jag kan klämma och sätta naglarna i honom hur jag än må önska.
Min favoritvariation av missionären är när mina ben vilar på hans axlar eller när han håller om mina anklar och trycker dem åt sidan mot madrassen medan han stöter in i mig.

bermudatriangelnBermuda triangeln, nästan som den jag nämner ovan, fast denna är också helt acceptabel såklart.

Den andra jag då tänker på använde vi oss av igår, efter att jag retat honom så han inte kunde hålla sig från att ta mig, är när jag sitter i hörnet på soffan med benen åt sidan och han står på knä framför. Helst när jag flyttar stjärten lite utanför kanten och kan stöta emot. Då ser jag honom och samtidigt kommer han in helt rätt. Dessutom kommer jag åt att smeka mig själv samtidigt och han kan se ner på hela härligheten.

svavandeandenSvävande anden, som den jag nämner ovan, fast min version är med benen åt sidan.
Runt honom får jag för mig att det blir tyngre och mer svårmanövrerat för honom.

Medan jag letade bilder som exempel på de jag beskriver ovan, snubblade jag över en jag verkligen skulle vilja prova. Jag tror inte min sambo skulle gå med på det, men å andra sidan är vi båda sk ”trysexuals”, we will try anything once.

osterrikiskeguvernorenDen österrikiske guvenören, fråga mig inte vart namnet kommer ifrån, haha.

Detta med trenden ”doggystyle” förstår jag mig inte riktigt på, smaken borde väl vara lika olika som det finns olika sorters människor. Varför just doggystyle?
På de raggningssidor jag suttit på under tiden jag var singel var det i regel 7 av 10 som hade just den ställningen som favoritställning. Bara därför så ändrade jag till något helt annat för att vara en av de som stack ut lite, de som var annorlunda.
För mig är den ställningen en av de bästa då mannen kan ta tag om höften med ena handen och linda in den andra i mitt hår, santidigt som jag kommer åt att smeka mig själv medan han stöter hårt in i mig. Det blir lite hårdare tag i den ställningen av någon anledningen och det kittlar extra i mig som ni nu vet.
Det enda negativa är att vissa män i mitt förflutna utnyttjat tillfället och fört in sin ena tumme under tiden vi haft sex i den ställningen, jag blir så irriterad på sådant. Det var därför jag varnade min sambo och sa att om han absolut måste dit med handen så skulle han ha på sig en handske för att det skulle vara mindre obehagligt. Vidareutveckling på den historien tar vi en annan gång…

Så vilken är din favoritställning och framför allt varför…?

Läs även dessa inlägg:

9 reaktion på “Sexställningar?

 1. Camilla

  Jag gillar att ha båda benen vilande på killens axlar. Då kommer han redit djupt i mig, och det är sketaskönt !

  Svara
 2. Mia

  Måste nog rösta för missionären!
  Både för att det är skönast och för att det är så härligt att känna en stor kropp ovanpå sig.

  Mia’s senaste inlägg..Body Pump

  Svara
 3. Juliette

  Var sak har sin tid..varje ställning sin tjusning..beror ofta på känslan just då..hårt, mjukt, ömt, snabbt..tillsammans blir det spännande nyfiket sex där man aldrig vet i vilken ställning man till slut kommer…

  Svara
 4. MrFred

  Ja, jag inser att det inte är så uppfinningsrikt, men doggystyle är oerhört upphetsande. Kanske är det för att man kan komma så djupt in i henne, men visst spelar det nog roll att det bara är att titta ner för att se när jag glider in och ut i henne… Ibland är det bästa att knulla sakta, båda ligger på sidan, och jag kommer in i henne bakifrån. Tätt intill. Sakta. Kan smeka hennes bröst, och kan även smeka klitoris. Dessutom blir hon väldigt trång på det sättet….

  Svara
 5. Ken

  Är inte alla ställningar favoriter, fast på olika sätt…? Jag vet inte om följande ställning har något särskilt namn, men jag tycker det är störtskönt när min kvinna ligger på rygg, och jag sätter mig mellan hennes särade ben – med mina egna särade ben på var sida om hennes överkropp – och böjer ner min penis och tränger in i henne. Det blir ett starkt tryck mot hennes g-punkt och kraftig stimulans av ollonet, speciellt när jag succesivt lutar mig bakåt, stödd på min händer, som kan hålla om hennes anklar. Den fulla insynen av våra kön är inte heller fel, när jag gungar fram och tillbaka i henne.
  Gillar också en variant av doggystyle – jag gillar att stå på huk med böjda, särade ben på varsin sida om hennes höfter, så att hon blir lite trängre när jag kommer in. Om man, liksom jag, har upptäckt hur skönt det är att bli stimulerad i stjärten, är det också en bra ställning att smeka sig själv i anus medan man står och pumpar. Och som vanligt är det lätt för kvinnan att själv stimulera sin klitoris samtidigt. 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!