Myslördag

Idag är det en mysdag. En myslördag, närmare bestämt. En del dagar har helt enkelt en sån atmosfär, och idag är en sån dag. Det är svinkallt ute, men det är okej för det är varmt härinne och jag behöver inte gå ut om jag inte vill. Det faller lite snö, men jag kan inte avgöra om det är snö som blåser ner från taken eller snö som faller från himlen. Logiken säger dock att det är snö från taken – det är helt enkelt för kallt för att det ska vara snö från himlen.

Om jag ställer mig vid fönstret känner jag kylan stråla genom fönstren, samtidigt som jag känner värmen från elementen stråla på mig också. En skön känsla, en levande känsla.

Idag är en sån dag när jag vill gå runt naken hela dagen, ligga mycket i sängen med någon speciell. Knulla, kyssas, hångla och ha det skönt. Inte göra nånting alls. Bara vara nära, njuta av varandra. Ta hand om varandra. Varva kåthet med lathet.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Myslördag

Skriv en kommentar!