Luba Shumeyko

Jag är inte speciellt förtjust i mjuksnusk av modell Domai eller Met-Art. Visst, modellerna är småsnygga och det är ju alltid trevligt att se nakna tjejer, men de är ju så förbaskat tråkiga. Lite poserande naken, med fokus på tuttar och fitta och sen blir allting bra – jag menar, när ett av de största försäljningsargumenten med en betalsajt är att man har väldigt högupplösta bilder så är det väl en indikation om prioriteringarna.

En av de vanligaste modellerna för mjuksnusk i den här form är Luba Shumeyko. Hon är gift med en karl som heter Petter Hegre. Han kommer från Norge och är en av de vanligaste fotograferna av just sånt här. Hegre är skaparen av Hegre-Art, som är i princip identisk med just Met-Art och Domai.

Iaf, jag hittade en bild på Luba som jag faktiskt gillade. Det är extremt ovanligt, det här är den första bilden på henne nånsin som jag faktiskt gillat – och jag har sett massor av dem.

petter-hegre-nudes-08

Så varför tycker jag om just den här bilden?

Tre skäl.

1) Den är inte så jätteposerad. Den känns spontan och rolig. Den känns som en oplanerad bild, en lycklig olycka. Kanske fjantade hon sig lite mellan tagningarna, och resultatet blev bra.

2) Hon har inte den vanliga blanka intetsägande blicken som hon har på alla andra bilder. På de flesta andra bilder har hon ett tomt ansiktsuttryck som mest får henne att se ut som om hon väntar på en hjärntransplantation.

3) Hon har hår på musen. Överallt annars har hon varit slätrakad, och det här har alltid gett henne ett plastigt utseende, speciellt kombinerat med det tomma ansiktsuttrycket. Hon har sett ut ungefär som om nån precis öppnat förpackningen och poserat en Barbie-docka.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Luba Shumeyko

 1. Mumin

  Jag tycker bilden är en härlig glad sexighet. 😀 Glad sexighet är något jag vill se mera av. Eller varför inte glad, passionerad sexighet?

  Svara
 2. Tomas P

  Luba och systern Nadya var väl stora favoriter i mitt internet-life för några år sedan, hade nästan glömt bort det nu, tackar för den 😉

  Ang. behåring tror jag mig minnas att det finns flertalet sessioner där det förekommer även på dessa två, så du får väl rota lite mer kanske 😉

  Detta åsidosatt så är det en väldigt trevlig bild, kan hålla med dig om att den verkar vara väldigt lite styrd, så kan nog vara mellan ‘riktiga’ fotografier… Får även hålla med mumin att ett leende alltid är något positivt!

  Tomas P’s senaste inlägg..Bloggsearch…

  Svara

Skriv en kommentar!