Lolo Ferrari

Första gången jag såg en bild på Lolo Ferrari var nog i mitten av 90-talet nån gång. Jag minns att min omedelbara reaktion var chock. Chock över hennes enorma bomber till tuttar, och chock över hennes förvrängda utseende. Sedan några år tillbaka har jag dock utvecklat en liten fascination för henne. Inte p.g.a hennes bröst, eller hennes karriär – utan jag har blivit väldigt nyfiken på människan bakom fasaden.

Jag ska inte skriva någon biografi av henne här, det kan ni läsa om på Wikipedia. Men jag har blivit lite fascinerad av den här människan, och jag funderar emellanåt på vad som drev henne. Jag såg en dokumentär om henne för några år sen, och hon verkade nästan besatt av att hela tiden göra sin bröst ännu större. Överhuvudtaget verkade hon besatt av plastikkirurgi och jag tror att hon led av en mildare variant av BDD. Hon opererade ju inte bara brösten utan även ansikte och läppar.

Överhuvudtaget tycker jag hennes öde är väldigt sorgligt. Jag tror att hon var en väldigt rädd, osäker och förvirrad själ som på nåt vänster hamnat i den cirkusen, och hon visste inte någon väg ut. Hur hon dog är fortfarande höljt i dimmor, men hon blev endast 37 år gammal.

Vem var Lolo egentligen? Var hon Lolo, eller var hon egentligen Eve Valois som låtsades vara Lolo?

lolo_ferrari_10

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Lolo Ferrari

  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

    Javisst, hon är definitivt en av de fulaste kvinnor jag nånsin sett naken. Men man måste komma ihåg också att hennes utseende är resultatet av massor med plastikkirurgi på både bröst och ansikte.

    Det är inte utseendet som fascinerar mig med Lolo, det är vem hon egentligen var – för det kommer vi nog aldrig att få veta.

    Svara

Skriv en kommentar!