Kommentarer kring amatörbilder

Jag gillar inte att fiska efter kommentarer, och undviker oftast att göra det. Men när det kommer till amatörbilderna känner jag att jag måste göra det. Numera får jag omkring 1300-1500 unika besökare varje dag, enligt statistiken. Jag tror att en majoritet av dessa besökare faktiskt är levande människor, och det gör mig hemskt glad.

Men jag tycker det är trist att så få kommenterar de amatörbilder som blir inskickade.

Därför vill jag påminna om att OM ni tycker om bilderna – skriv en kommentar som säger så. Kom ihåg att det här är någon helt vanlig människa, precis som du själv, som tagit mod till sig och skickat bilder som kanske blottar mer än bara en kropp, och den personen hoppas att man säger snälla saker om bilderna.

En kompakt tystnad är nog det värsta man kan uppleva när man tagit modet till sig att göra nåt sånt.

Tyvärr tror jag att amatörbilder har blivit lite av den nya snabbmaten på nätet. Alla bloggar har dem, så ingen fäster speciellt mycket uppmärksamhet vid dem eftersom det alltid finns nya amatörbilder någon annanstans.

Därför ber jag er att komma ihåg att dessa bilder inte kommer från nån anonym porrfabrik nånstans i USA, det är bilder på helt vanliga människor som skickas. Alla bilder som skickas till mig och som jag publicerat här kommer direkt från en helt vanlig människa. Kom ihåg det, titta inte bara på bilderna och surfa vidare, utan tänk på hur du hade velat bli bemött om du erbjöd vilda främlingar att se dig naken. Hade inte du också velat få lite positiva kommentarer då?

Tack för ordet!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Kommentarer kring amatörbilder

 1. tezzan

  ja precis kommentarer vill vi alla ha som visar oss. jag fick iaf ett par fina och snälla kommentrare, vore kul om fler ville säga vad dom tycker. Kan ju vara så att man inte vågar….

  men du klumpesnusk, du har en award att hämta hos mig. inte för att du ska börja läsa min blogg elr ngt sådant 🙂 utan bara för att JAG gillar det jag läser inne hos DIG

  tezzan’s senaste inlägg..AWARD

  Svara
 2. Smojo

  Hej igen.
  Mums på din blogg!
  Jag måste säga att de flesta bilder du publicerar är otroligt sexiga på sitt egna och speciella vis.
  Håller även med om att dumma och elaka kommentarer är helt onödigt. Om man inte gillar kanske man inte bör uttala sig! Tycker det är grymt att du gillar alla sorters kvinnor.. Då är vi två 😉 Jag är hetero men kan själv tycka att vissa kvinnor är otroligt sexiga!

  Svara

Skriv en kommentar!