Jessica Biel

Nu ger jag mig ut i lite farligt territorium när jag säger sånt här, men jag känner verkligen att jag inte förstår varför alla går runt och dreglar efter Jessica Biel?

Det här är ett lite farligt område, för det är så sabla subjektivt. När jag tänker på det själv brukar jag kalla det för det ”subjektiva träsket” för man kan aldrig vara säker på var man kliver. En tuva som kanske ser säker ut att sätta foten på sjunker undan och plötsligt står man där med dy upp till höfterna.

För subjektiva saker är just det – väldigt individuella. Därför är det lite farligt att ta upp såna saker, för en del människor tar avvikande åsikter personligt, vilket i sin tur leder till hetsiga debatter.

Men återigen, jag förstår inte varför hon betraktas som så sexig. Javisst, hon är väl lite snygg, men ingenting som jag fäster uppmärksamhet på mer än kanske tio sekunder. Jag känner ingen sexuell dragning till henne heller, och även om hon dansade runt naken i min lägenhet skulle jag nog inte vilja knulla henne, såvida jag verkligen inte hade nåt annat att göra.

Jag har en vän sedan rätt många år tillbaka, och han är i praktiken besatt av två kändistjejer. Dels Jessica Alba (som jag inte heller förstår attraktionen för) och dels Jessica Biel. Dessa två tjejer har blivit lite av ett tabu-belagt ämne oss emellan, för så fort vi börjar prata om dem ökar testosteronet på och debatterna brukar ofta övergå till skrikarmatcher. Vi har på senare tid outtalat enats om att undvika ämnet, eftersom vi tydligen inte kan prata om det som civiliserade människor, utan istället förvandlas till brölande gorillor som släpar knogarna i marken och försöker överrösta varandra med vårat vrålande.

Med det sagt vill jag också säga att jag tycker inte hon är ful. Paris Hilton är ful. Jessica Biel (och Alba) är snygga, men de är verkligen inte de gudinnor som horder med tonårskillar verkar tycka och tro. Iaf inte i mina ögon.

jessica_biel_fhm_france_3

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Jessica Biel

 1. Mia

  Jessica Biels snygghet kan jag inte heller förstå men Jessica Alba har jag själv en svaghet för sen hon spelade Dark Angel på tv, fy så lessen jag blev när serien lades ner. Hon var mörk, farlig, sexig! Det ligger kvar än idag även om hon numer mest spelar dumma blondiner (trots sin hårfärg).

  Och ja, subjektiva träsket är verkligen livsfarligt! Jag brukar hålla mig långt ifrån avvikande åsikter, det blir så mycket hetsig stämning då 🙁

  Och ja, Paris är ful. Men mest på grund av hennes beteende så som det framställs i media. Kroppen är väl fin, är inte alla kroppar det?

  Mia’s senaste inlägg..Tyskland!

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Paris Hiltons kropp orsakar alltid associationer med en knotig gammal björk, eller det där skelettet man hade i biologin på mellanstadiet. Ingendera vill jag krama.

  Ofta när jag ser Paris på bild önskar jag att jag kunde ta tag i henne och vända henne bak-och-fram, för nån del av mig är övertygad om att hon egentligen är ett skogsrå och att hennes rygg är knotig och ful som ett gammalt träd.

  Svara
 3. Lou

  Jag har på något sätt svårt att se Jessica Biel som den fina varelse hon är efter att ha sett åtskilliga avsnitt av ”sjunde himlen” där hon spelar den mest ointressanta, överkristna lilla tråkmånsen. Kan inte låta bli att tänka på den karaktären så fort jag ser henne…jaja 🙂

  Lou’s senaste inlägg..bakom kulisserna

  Svara

Skriv en kommentar!