Recension: Ocean Mist

Ännu ett sådant där mysigt paket damp ner i min brevlåda och ivrigt slet jag upp även detta, speciellt för att jag denna gången inte visste vad vår kära sponsor skulle skicka till mig, det var en överraskning.
Det första jag ser på förpackningen var att den skulle ha extra vibration, jippie! Hon har koll på vad kvinnor vill ha tänkte jag då.
Jag tar fram leksaken och ser då att toppen är utformad som en liten sked och hela dildon är i en skruvad form, jag kunde knappt vänta med att prova den.

Ocean Mist

Den skruvade formen hjälpte onekligen till att förhöja känslan. Nackdelen var dock att den var så smal. Toppen var lite bredare som synes på bilden men mitten, den delen som hamnar som stimulans vid öppningen var lite för smal.
Lite färre funktioner gjorde den lättare att använda när man låg och hade det som skönast och trots det verkar den ha något för alla smaker. Inte lika avancerat som min Madame Butterfly, men ändå mer än av och på.
På produktbeskrivningen står det att ”koppen” på toppen är utformad för att omsluta klitoris, jag provade och vibrationerna sitter tyvärr inte även där så jag kände mig lite dum där jag låg. Koppen kan däremot användas som fördel vid lite med kinky lekar då man vill föra upp något i hennes slida. (Här gör jag en liten avstickare där jag påpekar att man alltid ska tänka på sin egen och partnerns säkerhet och aldrig föra upp något som kan skada eller orsaka ett oönskat obehag!)

ocmi

Även denna lilla grej är vattentät och kan tas med i duschen eller när lekarna blir lite blötare.
Den är lite för smal och lite för hård för min smak, så den ger inte riktigt rätt känsla.
Men skruvningen och vibrationerna gör att jag trots allt ger den 3 av 5 kukar samt att jag kan rekommendera den till mina väninnor. Jag själv verkar vara lite kräsen, kanske är det för att jag har en man av kött och blod som gör sitt jobb så jag har satt ribban för högt för leksakerna? Mer av en utmaning på så sätt, bring it on.

betygskuk_colorbetygskuk_colorbetygskuk_colorbetygskuk_bwbetygskuk_bw

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Recension: Ocean Mist

Skriv en kommentar!