Hur skulle man göra?

Juliette ställde en mycket intressant fråga om mitt föregående inlägg kring social nakenhet. Hur skulle man göra om några (eller alla) plötsligt började bli kåta och ville göra mer? Vad skulle vara godtagbart? Hur skulle eventuella par göra beroende på vad de känner för? Skulle det vara ett trevligt sätt att avsluta en sån fest, med en enda stor orgie där det är fritt fram att göra precis vad man känner för, med vem som helst?

Det här skulle ju bli en otroligt krånglig situation som definitivt skulle sätta många sociala och relations-relaterade regler på spel. Som med det mesta finns det ju lika många åsikter och vinklar som det finns människor på planeten.

Vad tycker ni?

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Hur skulle man göra?

 1. Bella

  skulle alla vara med och verkligen vilja så skulle det väl vara helt ok? alla har rätt att säga nej eller ja, och blir man arg/ledsen på sin partner för något personen vill/skulle göra så kanske man ska prata igenom det innan man går på en nakenfest? 😉 haha 😀

  Bella’s senaste inlägg..…O du ljuva frihet…

  Svara
 2. Juliette

  Hm..Det blir krångligare ju mer jag tänker på det..:-)om träffarna ska fortsätta får det nog vara uttalat vad som är syftet och vilka handlingar som är ok..par som är inbjudna måste förstås själva ansvara för sin relation och jag tror dom som är nyfikna på denna umgängesform redan tagit upp det..sen att blanda ev singlar och par..det är ju ett dilemma redan i påklätt tillstånd haha..*kvävt skratt*..

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag har suttit en stund nu och tänkt på det här, och jag tror (med stark betoning på TROR) inte att jag skulle ha nåt emot om min kvinna blev uppvaktad på ett sexuellt sätt. Som jag skrivit om tidigare är tanken inte främmande för mig att nåt sånt kan hända.

  Jag känner personligen att jag ser en viss skillnad mellan fysisk och känslomässig otrohet. Jag känner inte någon spontan reaktion att hon INTE skulle få ha sex med någon på en sån här eventuell fest, tvärtom finner jag tanken lite kittlande. Jag vet ju ändå att även om hon har sex med en annan kille (eller tjej) så är det ju ändå mig hon älskar. Det är där jag numera drar (en lite vagt definierad) gräns, att när man börjar känslomässigt tänka på andra – det är då man verkligen är otrogen.

  Svårt att förklara och definitivt inte nåt som gäller alla! 🙂

  Svara
 4. Eva

  Att vara naken är ett nöje.Att vara naken på en fest är underbart. På nakenfester hamnar fokus på det man eller kvinna vill. Det gör det ju alltid, med eller utan kläder.

  Hakuna matata…

  Eva’s senaste inlägg..Prince of passion

  Svara
 5. Nicke

  Gör som vi. Bli naturister. man träffar allsköns roligt folk, som man sen har fester ihop med (nakna). Ibland med sex, o ibland utan(inte så vanligt, efter allt så är vi ju människor o tänder på nakenhet.) Vi är alltid nakna hemma. Med roliga situationer som följd.

  Svara
 6. M

  Går ju att köra som vissa BDSM/fetish-klubbar med ett eller flera rum avsedda för sex och att sexuella handlingar får ske bakom stängda dörrar men i samma lokal. Annars känns hela grejen med social nakenhet som en ursäkt för att få ha en orgie, känns det som för mig iaf 🙂

  Svara
 7. Johanna

  Hejsan!
  Har din/er blogg medlagd på favoriter, är inne flera gånger om dagen. 🙂 Älskar den! Har en liten fundering, eller förslag.. Ibland tycker jag det kan vara svårt att hänga med på vem som skriver.. Det förslag jag pratade om vore då att kanske skriva tex: KLUMPESNUSK överst i inlägget och sen fortsätta skriva det ni skulle? Haha, bara ett önskemål från min sida.. 🙂 Hoppas ni tar det bra, och som sagt, ÄLSKAR eran blogg. Den får det alltid att pirra i mig på ett behagligt sätt. Nu ska jag mysa med min vibrator i väntan på att sambon kommer hem! Kram J

  Svara

Skriv en kommentar!