Hur kåt kan man bli?

En generellt vedertagen princip är den att om man har mer sex, då blir man kåtare och vill ha mer sex – samt vice versa att om man inte har sex försvinner efter ett tag sexlusten.

Men hur kåt kan man bli? Kan det bli nåt slags prestandatopp? Att man liksom knullar och knullar och knullar och aldrig får nog, och sen måste gå i nåt slags avvänjning?

(och nu menar jag inte som t.ex. sexmissbrukare som har en psykisk störning)

Jag har i perioder experimenterat med mig själv för att undersöka det. Ett tag kanske jag inte runkar nåt alls, och då märker jag fort att min sexlust minskar. Sen försöker jag runka så ofta som möjligt, för att se om den långsiktiga sexlusten ökar. Min erfarenhet är att när min sexlust väl sjunkit under ett nyckelvärde krävs det mycket mer ”jobb” för att få upp den igen till en nivå när jag vill ha sex hela tiden.

Den här tanken kommer från att läsa om Linus och hans knullande. Jag blir lite imponerad över hur mycket han orkar med! Visst, han är ung och spänstig till skillnad från mig som är på väg in i medelåldern, men ändå blir jag imponerad över hur mycket kuk han ger och tar emot. Det är som att läsa träningsdagboken hos en sexatlet!

Visst har jag mina egna hämningar och problem som gör att jag inte kan ha sex hejvilt på samma sätt som Linus, men jag blir fundersam. Kan man träna upp sin sexlust, och kan man då slå i ett tak så att man nästan får abstinens?

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Hur kåt kan man bli?

 1. M

  Eller är det helt enkelt så att vissa kryddar sina bloggar en aning för att få fler läsare?

  Svara
 2. Mumin

  jag har nu inte haft sex på en och en halv vecka så jag hoppas karln kan ”bete” sig när han kommer hem 😀

  Svara
 3. E

  jag tror oxå på det där med kryddningen… tror tyvärr inte att just den bloggen du pratar om är direkt sann.

  E’s senaste inlägg..Ok sweet P

  Svara
 4. KalsongLinus

  Tja, vad kul att du skriver om mig =)
  Jag håller med dig om det där med att om man inte har sex eller runkar på ett tag så minskar sexlusten. Men om man sen har massor med sex och runkar hela tiden så ökar sexlusten. Det stämmer faktiskt.

  Jag har också testat det. När jag har sex flera gånger om dagen så är jag ständigt kåt och kan både runka och knulla flera gånger. Men om jag går några dagar utan sex och bara runkar någon gång om dagen så är jag inte lika kåt sen.

  KalsongLinus’s senaste inlägg..Kvällens sexiga deltävling?

  Svara

Skriv en kommentar!