Hur du får mig att sluta läsa din blogg

Jag känner mig lite lätt stridslysten idag. En märklig känsla eftersom jag i normala fall är snällare än en nyfödd kattunge. Men just idag känner jag lite hur det rycker i fingrarna och jag letar efter bråk.

Därför tänker jag skriva följande inlägg och se om det reser ragg nånstans 😉

Jag älskar att läsa bloggar. Bloggar är för mig demokrati i direkt handling. Det är ett lätt, smart, snabbt och starkt sätt för vem som helst att säga vad som helst. Det slår talarstolen med hästlängder, och man slipper göra ett insändarbrev till den lokala blaskan och HOPPAS HOPPAS HOPPAS de tar med det. Nej, här vräker man bara ut precis vad man vill.

Någorlunda liberal som jag är uppskattar jag den möjligheten. Men jag respekterar också att det finns tonvis med bloggar som är mer eller mindre skräp och som jag inte läser. Det finns också bloggar som blir sämre ju längre de håller på. Därför presenterar jag här några enkla sätt att få mig att sluta läsa din blogg.

* Ha inte hela inläggen i RSS-flödet. Jag älskar att behöva gå till en hemsida varje gång jag vill läsa ett blogginlägg. Speciellt älskar jag det om det beror på att bloggägaren gör det för att man ska tvingas se alla hundratals reklambanners han eller hon smetat upp överallt och hoppas att man ska klicka på dem eller att det ska förbättra besöksstatistiken så man kan skryta för sponsorn.

* Använd riktigt barnsligt språk. Istället för ”är”, skriv ”e”. Istället för ”jag”, skriv ”ja”. Osv, etc. Blanda in mycket slang, gärna sån slang som du hittar på själv. Missbruka utropstecken och frågetecken, och ansträng dig extra mycket för att ditt inlägg ska låta lika urblåst som en fjortis med alldeles för mycket cider i kroppen.

* Skriv korta, obegripliga men självutnämnt ”coola” inlägg. Gärna nåt riktigt meningslöst, typ ett kåseri om hur du köper cigaretter eller om hur sur du blev när Idol tog slut. Istället för att skriva ordentliga meningar. Så kan du typ. Bryta upp dem. Över flera. För alla vet ju… hur coolt sånt är.

* Bli supersur om du inte får massor med kommentarer direkt efter du startat din blogg, och hota med nedläggning om inte dina läsare kysser din röv efter varje inlägg. När du får kommentarer, gnäll över att de är för korta/för få/för dumma eller vad annan ursäkt du kan hitta på.

* Starta en sexblogg, annonsera ut den som en sexblogg överallt, och ge den ett riktigt raffigt namn i stil med ”Mina erfarenheter som hästknullare!” för att locka besökare. Sen skriver du inte ett ord om sex.

Lycka till nu, du ska se att det kommer att bli succé! Enjoy!

Läs även dessa inlägg:

9 reaktion på “Hur du får mig att sluta läsa din blogg

 1. Erik

  Jag håller otroligt mycket med din första anledning. Jag vet inte hur många bloggar som jag gett upp på på grund av att man måste klicka sig vidare till själva bloggsidan. Helt värdelöst.

  Men det vore också grymt om kommentarerna kunde läsas in i RSS-flödet… det vore i-lands-lycka =)

  Svara
 2. linda

  hej, jag har en fråga angående analsex. jag är en tjej på 20 år som väldigt gärna skulle vilja prova, men saken är att jag inte vågar. är rädd för att jag ska ha typ en massa bajs som antingen åker ut/killen får inte in den/ lr att när han drar ut den så är den helt brun. några tips lr tex en förklaring på hur det hela går till lite mer exakt skulle upskattas 🙂 ps. underbar blogg!

  Svara
 3. Miss F2

  Är med dig till 100% även om man någon gång då och då trillar dit med de ”coola” inläggen. Det är mänskligt att fela 😉

  Då vet vi hur man får dig att sluta läsa ens blogg, men hur får man dig att börja läsa den från första början? =D

  Miss F2’s senaste inlägg..Tävling – Vems läppar?

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Miss F2: Det blir ett framtida inlägg, kommer snart!

  Erik: En del bloggplattformar tillåter faktiskt att kommentarer också visas i RSS’en. Dock tror jag detta är lite beroende på läsaren – jag vet att min RSS-läsare hakar på eventuella kommentarer i olika inlägg, dock inte alltid vilket är lite surt. Kanske behöver standardiseras lite.

  Svara
 5. Natalie

  Isch.. Jag vet inte om jag har en blogg du skulle hatat. Rss och sådant förstår jag mej inte på så det har jag säkert inte 😉 Det andra vet jag inte.. Du får väl kolla. Men två saker vet jag. Jag gillar din blogg, och jag gillar att läsa den från bloggen. O det andra var om nakenbilder här.. Jag kanske är intresserad..

  Natalie’s senaste inlägg..välj ett annat inlägg att visa

  Svara
 6. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Natalie: Jag följer inte din blogg, inte för att den uppfyller några av kriterierna jag listat ovan utan för att ämnet helt enkelt inte intresserar mig. Nothing personal! Blogg.se har en tendens att som standard bara ha en sammanfattning i RSS-flödet, jag vet dock inte om man kan påverka detta.

  Och om du vill vika ut dig så tas alla såna bilder givetvis emot med öppna armar! 🙂

  Svara
 7. Pingback: Hur du får mig att läsa din blogg at Klumpesnusk

 8. Erika

  Attans då, jag som prickat in alla ovanstående punkter…! Snopet 😉

  Riktigt roligt inlägg iaf, både detta och uppföljaren 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!