Gästblogg: Louise skriver om grönsaker

(Louise funderar på att öppna egen blogg, men var osäker på om det var nåt för henne. Jag föreslog att hon provade på att skriva ett gästinlägg här, vilket hon gärna gjorde. Jag hoppas ni är snälla mot henne nu, och kanske i framtiden att hon börjar blogga på egen hand!)

Några av er kanske minns bilderna ifrån mitt gästutvik här? Att visa bilder av mig själv naken var något helt nytt för mig, men väldigt spännande. Men jag är väldigt glad att det var så många som gav mig positiva kommentarer.

Efter att jag och klumpesnusk hade kommit överens om att jag skulle göra ett gästinlägg så började ju såklart tankarna snurra. Vad skulle jag kunna skriva om? Skulle folk ens vilja läsa det jag skriver? Efter en stund var jag tvungen att sluta tänka på detta och åka iväg till mataffären för att köpa hem lite mat. Då insåg jag hur mycket saker det finns i en mataffär som faktiskt kan leda tankarna till just sex. Speciellt i grönsaksdisken.

En sån sak är ju t.ex. gurka. Den tror jag verkligen inte jag är ensam om att förknippa med sex. Hur många bilder och filmer, som har med sex att göra, finns det inte som involverar just en gurka? Och hur många tjejer är det inte som någon gång testat att onanera med en gurka?

När jag stod och plockade tomater så fick jag syn på en massa stora purjolökar. Min första tanke var ju såklart sex. Majs är också en sån grej. Formen är bra, knottrorna från själva majskornen måste väl ge en rätt skön känsla? Jag skulle nog kunna fortsätta i evigheter. Grönsaksdisken är verkligen gjord för att man ska associera allt med sex. Eller är det bara jag som tänker så? Hur ofta tänker du på sex när du går runt i mataffären? Hur många av er tjejer som läser detta har någon gång testat en grönsak? Vilken/vilka testade ni i så fall? Och är det några killar som experimenterat med någon form av grönsak?

Jag själv har bara testat gurkan, och det var inte riktigt något för mig om jag ska vara helt ärlig. Jag föredrar klitoris stimulans framför penetrering vid onani. Nu är jag nyfiken på era erfarenheter. Så skriv en kommentar och berätta.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Gästblogg: Louise skriver om grönsaker

 1. Juliette

  Gurka låter hårt och kallt..gillar mjukt jag..tänker alltid snusk när jag kollar in korvhyllan..dock inte prövat nåt där än.. Glöm inte kolla in vad andra köper..:-Dfantasierna och smilen avlöser varann..

  Svara
 2. Mia

  Testat morot en gång, helt okej men som du säger, stimulans på klitoris före penetrering om det är orgasm man är ute efter 🙂

  Mia’s senaste inlägg..Body Pump

  Svara
 3. Anonym

  ” Att visa bilder av mig själv naken var något helt nytt för mig, men väldigt spännande. Men jag är väldigt glad att det var så många som gav mig positiva kommentarer.”

  Inte så konstigt när Klumpesnusk leker diktatur ala Kina och raderar alla andra kommentarer…

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Anonym: varför skulle jag släppa igenom kommentarer som säger elaka saker? Vem vill läsa kommentarer skrivna av nån feg fjant som sitter hemma i sin kammare?

  För det är vad jag upplever dig som. Du gömmer dig bakom din anonyma fasad och känner dig trygg i att det ger dig rättigheten att skriva de kommentarer du gjort – som jag raderat, för jag tycker inte längre det hör hemma här. Det här är inget forum för dina åsikter. Jag vill ha en positiv stämning här – något du inte bidrar till med de kommentarer du skrivit som blivit raderade.

  Helt ärligt förstår jag inte varför du ens kommer tillbaka hit eftersom den här bloggen inte verkar vara nåt för dig.

  Svara

Skriv en kommentar!