Framtida utvik här på bloggen

Jag kikar emellanåt på undersökningen till höger. I skrivande stund är frågan ”Skulle du vilja vika ut dig naken på den här bloggen?” och 13 människor har svarat resolut ”Ja!” på den frågan.

Så min fråga till er är… vad väntar ni på? Fram med kamerorna, ta en bunt med bilder och skicka in till mig. Speciellt om ni är snygga, mulliga tjejer. Då kommer ni definitivt att bli publicerade här!

Hey, jag tänker inte ens bry mig om nu någon av er som vill vika ut er är killar. Ni är välkomna att skicka in bilder också, men jag ska givetvis erkänna att oddsen att ni kommer att få bilder publicerade här är relativt små. Men å andra sidan – om ni lyckas ta mer fantasifulla bilder än en bunt med kukbilder så kanske jag helt enkelt lägger upp dem som motvikt till just alla dötrista kukbilder som fyller nätet.

Och till er som röstat att ni inte tror någon skulle vilja se er naken, varför har ni röstat det? Skriv en kommentar och förklara för mig, för jag blir nyfiken på varför ni tror det.

För att runda av ska jag nämna att min frånvaro på att skriva större inlägg beror helt enkelt på att jag inte riktigt har tid just nu. Har precis börjat på ett nytt jobb-relaterat projekt och för närvarande lämnar det inte så mycket energi över till att sitta och fundera på sex och samlevnad.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Framtida utvik här på bloggen

 1. AT

  Kan inte du ta bort länken till Ormen i paradiset?

  Du har en jätte jättefin sida och jag tycker inte den alls stämmer överens med deras. Om det nu är ”deras”…

  Känns som ”Eva” är köpt och allt är alltid på ”adams” villkor. Smaklöst, oinspirerande och snedvridet.

  HELT olikt din sida alltså!

  Svara
 2. Sanna

  Jag skulle inte skicka nakenbilder till dig därför att på denna sidan är det bara mulliga och tjocka tjejer som är fina, som har stora bröst och är yppiga och om du någongång lägger in fina bilder på smala tjejer eller annat, så blir det ramaskri och tandagnisslan i kommentarerna, för att det är så det alltid är och dom tjejer som alltid visas- ja du vet… Jag är smal, vältränad med rutor på magen, men har inga bröst i stort sätt… Jag har inget extra fett på kroppen och kan nog uppfattas som mager ibland, då det sticker ut lite revben och ryggrad. Jag ser kanske inte så kvinnlig ut men jag är jättenöjd med mig själv och skulle ALDRIG i hela mitt liv tillåta mig att bli mullig… jag har inga problem med att andra är det och i vissa fall kan det bara vara fint om det sitter på rätt sätt- men jag skulle aldrig själv vilja se ut så- och det står jag för!!!

  Jag skulle kunna ta nakenbilder på mig själv och lägga ut om jag kände för det, för jag skäms inte för mig kropp- men inte på den här sidan där man ska vara mullig… och där man får läsa hela tiden att det är det mulliga som är det fina! Jag säger ingenting om det, vi tycker alla att olika saker är fint och vi tänder också på olika saker och det är ju också jättebra, tänk om alla tände på samma sak? Det hade inte vart roligt för dom som inte ser ut så 😉 Det är därför jag heller inte kritiserar dina bilder utan tittar och läser och ibland tycker det är fint, ibland vedervärdigt (hihi) men det är din sida och du som bestämmer här och man får anpassa sig efter forumet 😉

  Jag kan ju när som helst sluta läsa om det inte passar mig… men det gör jag inte för jag tycker det är rätt kul att faktiskt se och läsa om sånt som folk gillar och det behöver nödvändigtvis inte alltid stämma in med vad jag personligen tycker om… men vem vet… man kanske t om kan få en aha-upplevelse nångång och få inspiration till nåt man aldrig ens tänkt på 😉

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ja, jag förstår inte riktigt varför det blir sånt liv så fort jag lägger upp en smal tjej. Jag har en viss tyngd (haha) mot mulliga tjejer – men det finns massor med smala tjejer jag också gillar.

  Jag ogillar svart-vitt tänk, och jag börjar så smått bli irriterad på att om man gillar det ena så får man tydligen inte gilla det andra. Därför tycker jag att du ska skicka in bilder, jag blir hemskt nyfiken. För som sagt, jag tycker det finns massor med smala tjejer som är snygga. Vältränade tjejer är jag rätt förtjust i, se bara på inlägget jag skrev för snart ett år sen om det ämnet.

  Det som jag alltid försökt ha som ledmotiv när jag skriver här är att ALLA DUGER SOM DE ÄR, och att man ska vara nöjd med sig själv och känna sig vacker oavsett om man är rund, smal, lång, kort, röd, grön eller gul.

  Svara

Skriv en kommentar!