Förskönande uttryck för kvinnlig onani

Mer ordlekar på Klumpesnusk. Förra gången undrade jag om ett ord som hade samma innebörd som ”slampa” men utan den negativa klangen. Nu undrar jag vad ni känner till för lustiga beskrivningar för kvinnlig onani.

Så här är det, det finns ju massor med festliga försköningar när killar runkar. Vi stryper biskopen, gnider morot, polerar raketen. Osv osv i all oändlighet.

Men när det kommer till den kvinnliga motsvarigheten känner jag bara till två – att dubbelklicka på musen och att polera knoppen.

Vilka fler finns det? Och finns det nån lite mer ovanlig beskrivning för när killar runkar?

Läs även dessa inlägg:

12 reaktion på “Förskönande uttryck för kvinnlig onani

 1. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Absolut, jag tror att mycket av det har sin rot där. Kvinnlig sexualitet har länge varit lägre prioriterad än den manliga. T.o.m. idag finns det många killar som är helt övertygade om fullständigt medeltida saker som t.ex. att kvinnor inte kan få orgasm.

  Kvinnlig onani har i längre och större utsträckning varit tabu, och därför har det nog aldrig förekommit nån humor kring det.

  Svara
 2. Tessi

  Pilla på bäret;p
  En kompis klockrena kommentar när man är kåt: Det pirrar i bäret!

  Svara
 3. Ex-stud

  Har inte varit inne på ett tag, men nu är jag här igen. Hörde en när jag var utomlands som jag tycker är rätt så bra: ”split the peaches”

  Svara

Skriv en kommentar!