Favoritbild #25

En härlig bild som får mig att tänka på varmare breddgrader. Även om jag just nu älskar vädret utanför mitt fönster så är det inget dåligt med att längta efter sommaren. Två nakna kroppar i en varm sjö eller liknande. Kanske man åker utomlands? Västindien. Bo i en liten stuga på nån pytteliten ö nånstans, aldrig gå klädd igen. Bara bada, njuta, ta det lugnt.

image_1

Läs även dessa inlägg:

10 reaktion på “Favoritbild #25

 1. M

  Åh, vilken underbar bild!!! 🙂 Man kan riktigt känna känslan av att vara naken under vatten, vilket är en av mina personliga favoritsysselsättningar.

  Nu längtar jag till sommaren. 🙂

  M’s senaste inlägg..Inlägg

  Svara
 2. Juliette

  Sexigt, känns som det är fotografen som knutit upp trosan, smekt lite och sedan backat för att fota…

  Svara
 3. Herr QK

  Mycket trevlig bild, på minner mig om min och min förra flickväns semster till Thailand. Sex i poolen är grejer det!

  Svara

Skriv en kommentar!