Detta med stearin och g-punktsstimulans

Jag har läst lite runt om på nätet ang detta med egna leksaker. Antagligen åsyftas sådant som man har i hemmet. Som tex gurkor och annat. Jag fann en bild på något som är en av mina ”kinks”, detta med stearin.
Om jag skulle våga droppa stearin på någon annan är ännu oklart, jag tror jag skulle samla ihop och snarare hälla så jag verkligen fick en reaktion av personen. Om man leker och inte får något gensvar är det inte lika kul tycker jag.
Men att känna de heta dropparna svalna och stelna till små frasiga löv på min hud är något extra.

Stearin

Något annat extra är att jag, på något sätt, hittat min egen g-punkt här i dagarna!
Helt fantastiskt ärligt talat.
Min sambo låg och värmde upp mig inför en liten ”kärleksstund” och jag smög dit med två fingrar som jag sedan förde in. Plötsligt hittade jag den, till min stora förvåning, och jag fullkomligt exploderade i en härlig orgasm.

Jag är tyvärr en sådan som levt väldigt länge utan att ha fått orgasm alls. I mitt förra förhållande fejkade jag 9,99 fall av 10 och min första orgasm upplevdes framför porr på datorn när jag var ca 19. Hela tiden innan det har jag varit dum och låtsats för att på något sätt bekräfta pojken som låg på/under/bredvid. Efter det har det gått bättre och bättre. Nu har jag lyckats finna en man som fixar till det där utan problem, jag har aldrig behövt tänka tanken på att låtsas (som tur är) utan han har faktiskt låtsats en gång då vi redan haft sex några gånger den dagen och jag hade slitit ut honom. Vilket jag känner är helt okej faktiskt.
Men denne man har jag iallafall upplevt mycket för första gången, vi har tagit varandras oskuld på mycket. Fisting, ”fontänorgasmer” och en hand i vardera hål, för att nämna några exempel.
Nu kan jag alltså lägga till ”att hitta min egen g-punkt” på denna oskulds-lista och pricka av den.

Men när jag nu gjort detta, kom jag att tänka på er kära läsare..
Hur många av er (män som kvinnor) har bemästrat tekniken med g-punkts stimulering?

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Detta med stearin och g-punktsstimulans

 1. Eva

  *ler*
  Mitt liv började på riktigt vid 40,
  fick orgasmer som jag inte trodde fanns,
  och det tack vare maken som är både envis
  och har det rätta leendet 😉

  Eva’s senaste inlägg..Kåt

  Svara

Skriv en kommentar!