Baboom

Jag hittade den här bilden nånstans på nätet för några timmar sen. Ja, jag vet att hon har jättestora bröst här på sistone. Speciellt efter den där bilden på Lolo Ferraris atombomber…

Men det är inte storleken som fascinerar mig, det är formen. Det är att de ser så mjuka och tunga ut. Kombinerat med bildens spontana atmosfär och gryniga kvalitet får det mig att gilla den.

Det är svårt för mig att spika exakt VARFÖR jag gillar den här bilden. Jag bara gillar den, okej?

baboom23

Läs även dessa inlägg:

12 reaktion på “Baboom

 1. Juliette

  Tycker det är något konstigt med bilden..proportionerna..fanns där ingen mer bild? Jag älskar ligga på mage och sova..och annat med..måste vara svårt för dessa välutrustade kvinnor…:-)

  Svara
 2. Vicky

  Man ser direkt att det inte är hennes naturliga bröst.Man ser ärren efter operationen..tycker inte alls att de är snygga…
  Hälsningar Klumpesnusk:)

  Svara
 3. sheila

  Jag håller faktiskt med Vicky, det ser onekligen ut som operations ärr det där. Sedan faller de lite onaturligt när hon ligger ner så jag röstar på ”fake”, oavsett hur snygg hon må vara i övrigt. 🙂

  sheila’s senaste inlägg..Idag

  Svara
 4. matilda

  men jag håller med klumpe, jag är säker på att de är äkta. jag får också exakt likadana röda märken och jag har inte opererat mina. sen brukar inte bröstvårorna vara ”toppiga” efter operation. tycker däremot att hon ser ut att kanske amma? de ser så spända ut..

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Vad gäller eventuella operations-ärr så har jag läst nånstans att det är extremt ovanligt att man opererar bröst sådär numera.

  Jag är ju ingen expert på ämnet såklart, men sedan bra många år tillbaka (mitten på 90-talet minst) så brukar man operera in bröstförstoringar via armhålan, just för att minimera eventuell ärrvävnad.

  Minns en intervju med bl.a. Pamela Anderson från ca ’97 där hon pratade om hur man ändrat tillvägagångssättet med hennes operationer och hur man numera förde in de flesta implantat via armhålan.

  Men som sagt, jag kan ju vara ute och cykla. Nån plastikkirurg som kan bekräfta eller dementera? 🙂

  Svara
 6. Amatörfotografen

  Hu… Snacka om att bilden är Photoshoppad… Då kan man göra det mesta, men manupulerade bilder känns så ”B”…

  Bättre med en hand full, än en spann full…

  Svara
 7. clas

  amningsbröst jag är 100% säker, kolla magen hon har nyligen fött barn.! min tjej hade nästan lika stora ett tag

  Svara

Skriv en kommentar!