Amatörbilder: mer från ”Kräftan”

Minns ni kräftan? Hon skickade in några bilder i slutet av Januari, och nu är hon tillbaka med fyra nya bilder. Den här gången skickar hon med en härligt vågad bild på sin fitta, och jag måste säga att den ser riktigt inbjudande ut.

Eller vad tycker ni?

Läs även dessa inlägg:

10 reaktion på “Amatörbilder: mer från ”Kräftan”

 1. MizzE

  trevligt ljus och fina motiv, allt bra som i en liten ask. Och modigt att vara så vågad! Heja!

  Svara
 2. Mumin

  bilden på bröstvårtan är ju bäst helt klart. Tycker det är underbart att se ”vanliga” människor nakna..mums

  Svara
 3. Kräftan

  Kul att det gillas XD Sen på första bilden funderade jag först att redigera bort det fula rivsåret som mina råttor orsakat. Men jag lät bli. Kanske ser charmigt ut? XDD

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag tyckte personligen det var väldigt fina, sexiga amatörbilder. Det är detaljerna som gör saken. Rivsåret tycker jag är en sån detalj. En annan detalj är att du inte hade rakat dig under armarna på ett tag när bilderna togs, sånt ger en dimension tycker jag 🙂

  Svara
 5. Kräftan

  Haha jag vet. Jag hade inte orkat raka mig under armarna alls xD Men det gjorde jag faktiskt direkt när jag såg hur illa det var på bilderna XD

  Svara

Skriv en kommentar!