Trött på ”slut” och ”whore”…

Bara lite kort vill jag säga att jag börjar tröttna på att leta porr på nätet och hitta i övrigt trevliga små filmer eller foton, men som alltför ofta har beskrivningar i stil med ”filthy whore [gör nånting]” eller ”dirty slut [gör nånting annat]”.

Varför måste man alltid ta till dessa nedlåtande beskrivningar?

Och när jag ändå passar på att gnälla, varför beskrivs allt som har med tjejsex att göra automatiskt som ”lesbian”? Jag tycker inte man är lesbisk automatiskt för att man har sex med tjejer. Lesbisk blir man när man blir kär i tjejer och är tjej själv. Annars kanske man bara är lite bi-curious? Eller är man ens det? Man kanske bara känner för lite girl-on-girl eller liknande. Detsamma kanske ska gälla bilder/filmer med killar som har sex. Är de automatiskt ”gay” för det? De kanske bara kände för lite kuk som omväxling?

Det tål att tänkas på…

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Trött på ”slut” och ”whore”…

 1. M

  Ja, det tål verkligen att tänkas på. Själv beskriver jag mig som bisexuell, men är kanske egentligen mer bi-curious…svårt det där.

  Jag har aldrig (hittills) blivit kär i en kvinna, jag gillar bara att knulla med dom. 😉 Men samtidigt så känns det som att om jag skulle träffa ”rätt” kvinna, så skulle jag falla. Men det vet man ju inte innan det händer, så jag är kanske mer eventually-Bi eller så. 😉

  Svara
 2. KalsongLinus

  Bra skrivet. Jag håller med om att whore och slut är så onödiga ord att använda. Det är nedlåtande och dumt.

  Sen så håller jag med om det andra också, att man behöver ju inte vara gay för att man har sex med någon av samma kön. Man kanske bara vill testa om det är något man gillar.

  Svara
 3. Lin

  ”Lesbisk blir man när man blir kär i tjejer och är tjej själv.”
  All sexuellt beteende bland människor av samma kön är det som får benämningen homo eller bi.
  Då sexualitet som i sexuellt beteende inte, som många tror, bara riktar sig mot samlag i sig, så är det även en del av det.

  Jag tror inte man kan ha samlag med någon av samma kön utan att ta till sig någon av benämningarna. Sexuell attraktion, vilket måste uppstå om inget onaturligt tillförs, behövs för att genomgå ett samlag från den manliga sidan. Om du inte av någon konstig anledning kan manipulera din hjärna till att pumpa ut blod i din penis.

  Jag hoppas att något jag sa lät vettigt. Då jag bara är 16 år 🙂 Tackar för mig!

  Svara

Skriv en kommentar!