Tänk om…

… man vore en cykelsadel i den här bilden.

joejetcom_000149-44_assorted-images

(För några år sen hade jag en sexdröm en gång där jag drömde att jag var precis det – en cykelsadel på en cykel som cyklades runt på av en naken, sexig tjej. Vaknade på morgonen med ett gigantiskt morgonstånd.)

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Tänk om…

 1. Annika

  Vet du vad jag gillar med din blogg?

  Har inte kunnat definiera det förut men sedan jag varit och hälsat på Ormen i paradiset, förstod jag.

  Här, hos dig, hyllar du Kvinnan.

  Oavsett hur vi ser ut eller vilka vi är. Du framställer oss inte som objekt. Du framställer oss inte som ”saker” som bara finns till för mäns lustar.

  Bilderna du väljer är oftast vackra. Inte en massa spermakladd, inga kvinnor med tom blick som penetreras både här och där. Kort sagt, du har god smak.

  Tack för fin blogg! Du verkar vara en fin kille!

  /Annika

  Svara
 2. Lilla hjärtat

  Mysig site jag hittade här. Jag älskar sex och är lite rund om rumpan så detta passade mig perfekt.
  Jag skulle för övrigt gärna cykla naken en varm sommardag 🙂

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Annika: Tack för den sammanfattningen, och ja – det är ganska ungefär min inställning till kvinnor. Jag avskyr objektifieringen av kvinnor, och hur i många sexuella sammanhang har kvinnorna reducerats till ett medel för männen. Jag själv tycker mycket om kvinnor och skulle inte drömma om att behandla dem som en möbel.

  Jag är glad att du uppskattar det jag gör, det värmer mig 🙂

  Svara
 4. M

  Vilken otroligt skön bild! 🙂 Jag såg en film för något år sedan, där det var ett gäng tjejer som köpte dildos som dom sedan monterade på sadeln, och varje gång dom trampade så åkte dildon upp och ner. Den var från 70-talet eller så, men charmigt var det.

  M

  Svara

Skriv en kommentar!