Tack!

De senaste dagarna har det varit en frikostig mängd med kommentarer, något som såklart gör mig väldigt glad. Jag är ju sådan som i första hand skriver för att ventilera mina tankar, inte för att samla på mig nåt slags entourage eller för som nåt slags konstgjord egotripp.

Detta betyder att jag sällan fiskar kommentarer och att jag officiellt är väldigt neutral till om jag får kommentarer överhuvudtaget. Min policy kring kommentarer är att man skriver kommentarer för att man har nåt att säga – inte för att blogginnehavaren har nåt slags krav på det. Jag ser alltför många bloggar som startas just med avsikten att kamma hem kommentarer, och där skribenten blir sur om det inte dyker upp massor med kommentarer efter varje inlägg. Ännu mer larvigt blir det när det är en nystartad blogg, man kan inte förvänta sig massor med kommentarer om man inte har byggt upp en läsarkrets.

Men missförstå mig inte – varje kommentar som skrivs är en pärla och går direkt in och värmer min själ samt orsakar mig att le åt alla vänliga människor därute.

På sistone har det kommit mycket beröm i form av kommentarer, och detta gör mig extra glad. Det är kul att få bekräftelse och få höra att ni läsare faktiskt gillar att läsa det som produceras här. Jag hoppas att Sheila hittar tillbaka till sin skrivlust igen och att ni även ger henne det beröm hon förtjänar.

Så, tack till er läsare också. Utan er hade det inte varit mycket action här.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Tack!

 1. M

  Jag förstår helt din tanke faktiskt. Och jag uppskattar verkligen ditt sätt att skriva, och dina tankar, för du är hemskt vettig i dina funderingar och värderingar. Jag läser bara ett fåtal bloggar själv, för jag vill läsa det som verkligen tilltalar mig.

  Man ska inte skriva av anledningen att boosta sitt ego, eller för att kamma hem kommentarer. Men visst, det är klart att det är roligt om det man skriver uppskattas.

  Ha en jättebra dag nu!

  M

  Svara

Skriv en kommentar!