Storleken på kuken

De senaste två dagarna har jag gått och småfunderat på den eviga frågan om storleken på kuken. Det är ju alltid en viss debatt kring ämnet, och jag själv hävdar alltid bestämt att smaken är olika. Det är inget fel i att föredra stora kukar. På andra sidan staketet har man de som hävdar att storleken inte spelar någon roll. Osv osv. Debatten går hög.

Det som alltid stör mig dock när ämnet kommer på tal är att ingen nånsin verkar fundera på varför vi överhuvudtaget debatterar ämnet, och vad som egentligen är stort eller smått eller ens normalt.

Jag är själv ytterst genomsnittligt utrustad. Jag säger genomsnittligt, för det är vad det är. Det finns egentligen ingenting med en kropp som är normalt eller onormalt i min åsikt. En kuk som är 5 cm är egentligen lika normal som en som är 25 cm lång. Däremot är genomsnittet det som är mest representerat i statistiken. Därmed är min kuk väldigt genomsnittlig – när jag är hård är den omkring 15 cm lång. Slå upp vilken statistisk undersökning som helst vad gäller penisstorlekar och alla är eniga; den manliga genomsnittspenisen är omkring 13-16 cm lång fullt erigerad.

Men… jag tänker vidare på det här med UPPFATTNINGEN om vad som är en stor och liten kuk. För det är det som är det riktigt intressanta egentligen. Jag tror nämligen att våran uppfattning såväl medvetet som omedvetet om vad som är stort eller smått när det kommer till saker som används sexuellt färgas enormt mycket av källor bortom våran kontroll.

Om man kunde åka tillbaka i tiden -typ 30 år eller så till slutet på 70-talet- och fråga en bunt med människor om vad som är en stor kuk skulle deras åsikter om detta skilja sig dramatiskt jämfört med åsikter från vårat eget sekel. Våran uppfattning om stora kukar har färgats av media, porrfilmer, ja t.o.m. reklam i våran mail. Idag har uppfattningen om en stor kuk förskjutits och det nedre måttet för en kuk har börjat vid omkring 13-15 cm. Idag är det en liten kuk – åtminstone enligt våran uppfattning. Enligt statistik och mått så är det en genomsnittlig kuk, och en majoritet av männen världen över har den storleken. Men våran uppfattning om stort och smått har blivit förskjuten.

Jag säger ingenting om tjejer som gillar stora kukar. Jag har en fantasi om att se min flickvän med en riktigt grovkukad man. Det vore klart spännande tror jag. Men jag tror att man behöver fundera lite mer på varför kukstorleken har blivit så dominant i samhället, och fundera mer på roten till ens egen uppfattning om stort och smått. Kanske borde man också ifrågasätta sin egen åsikt mer – är det verkligen rimligt och rättvist att automatiskt förkasta kanske 85% av den manliga befolkningen baserat på att de har ”små” kukar? Är de verkligen små, eller är det en åsikt som formats av andra och sen bara blivit antagen som en av dina egna åsikter?

Debatten om kukstorlekar kommer verkligen inte att dö ut inom den närmaste framtiden, men jag hoppas att det här har väckt en tanke hos någon.

Läs även dessa inlägg:

20 reaktion på “Storleken på kuken

 1. X

  Hej! Våra läsare har flera ggr frågat om vi tycker att storleken har betydelse osv. Hoppas det är lugnt att jag länkade till er sida så dom får läsa en killes åsikt i ämnet också?! 🙂

  X’s senaste inlägg..Learn to love.

  Svara
 2. Juliette

  Hejsvejs, roligt att höra dina tankar om storleken..ett kärt ämne och..ingen rök utan eld, vissa kukar tilltalar en, andra inte..Men om det har med storleken att göra..det undrar jag. Känns som det kan jämföras med killars önskan om stora goa bröst fast man blir lika kåt av ett par små..?..hm..en annan sak som skulle kunna funderas på är storleken på..fittor..

  Svara
 3. Normal

  Tack tack tack för detta underbart suveräna inlägget.
  Så många kloka ord.
  Har en normal preicis som du beskriver det och det är inte med lätthet alla gånger.

  Om vi nämner stora bröst så är vi fel ute för vi tänker ideal.
  Men en tjej som pratar om stora kukar upplevs som högst normal.

  Släpp det säg inte storleken spelar roll för att sen säga att om ni vet hur ni ska använda den så kan/är det bättre än en stor.
  Orgie i logik.

  Storleken spelar ingen roll
  Det är meter per sekund 🙂

  Svara
 4. Baby

  Jag tycker storleken har mindre betydelse ju mer kär/kåt man är i personen i fråga. För min del är det inte själva kuken jag vill ha sex med, det är människan.

  Svara
 5. Alex

  Jag skulle vilja resa ett frågetecken kring den gängse mättekniken som folk använder.

  Det finns en rätt stor subkultur på internet som sysslar med penisförstoring (via usträckning och uttöjning på olika sätt). Det största forumet är nog http://www.thundersplace.org/, men det finns åtskilliga andra. Inom PE (penis enlargement) så har man insett att mätning av penis på ovansidan från mage inte är specifikt nog för att kunna hålla reda på eventuella storleksförändningar, ty olika dagar så kan man trycka olika hårt med linjalen. Nån kom då på det självklara, penisen ska inte matas från magen, utan från benet, dvs linjalen ska pressas hårt ner och sen ska man mäta.

  Om nu samma person kan mäta olika på olika dagar så inser vi att olika personer är minst lika benägna. Så jag efterfrågar att folk börjar mäta sina kukar BP (bonepressed).

  Sen så har vi ju det där med omkrets. Omkretsen bidrar i dubbelt så stor bemärkelse till volymen av kuken som längden gör, så ska vi snacka penisstorlek så bör vi prata om omkrets främst.

  Nån annan gång ska jag skriva en kommentar om en teori jag har om kukstorlek i förhållande kvinnlig psykologi och kvinnors hävdelsebehov i mansdominerade miljöer. (Den säger i grova drag att kvinnor som lever/växer upp i mansdominerade miljöer hävdar sig genom att bedömma män på en punkt där de flesta faller på skam)

  Svara
 6. E

  Hmmm… vad knepigt för dig ”Normal” att säga att storleken inte har betydelse… eftersom du är en kille menar jag,
  Jag som tjej har inga problem med att inse att för vissa är brösten av stor betydelse.. man gillar ju olika saker?
  Tekniken ÄR viktigare… men, jag tar gärna en stor över en liten.
  Tror de flesta tjejer håller med 😉

  http://www.e-mypointofview.blogspot.com

  E’s senaste inlägg..The question is…

  Svara
 7. Bumsan

  Intressant ämne. Kan inte säga så mycket då jag inte är så insatt i kukar :$ Men saker och ting idag är till stor överdrift, tråkigt nog.

  Härlig banner förresten! 🙂

  Svara
 8. Normal

  ”E” om du syftade på det sista jag skrev så var det ett skämt.
  Och att du inte har problem att att vissa föredrar större bröst är en sak, Det skulle vara enkelt om vi kunde utgå från vad en tjej i mängden tycker eller en kille.

  Om dom flesta tjejer tycker som du hur kan vi ”normala” få ligga??
  som inte har stora.
  Låter skevt det du säger. Du fär gärna tycka om stora inte det jag menar.

  Baby sa det riktigt bra
  ”Jag tycker storleken har mindre betydelse ju mer kär/kåt man är i personen i fråga. För min del är det inte själva kuken jag vill ha sex med, det är människan”

  Svara
 9. Linka

  Storlekens betydelse….kan inte säga att jag tycker att den gör ngn större skillnad om den är stor eller liten. Teknik är viktigt…meter per sekund…nja….Sex är så mkt mer….
  Kåta upp varandra, smeka, slicka…sexakten är så mycket.
  Självförtroende gör en hel del, en kille som tror på sig själv och är omtänksam kommer långt. En kille som tror att en stor kuk är allt, är ute på hal is. Sedan kan det ju vara väldigt jobbigt för en kille psykiskt och ha en väldigt liten kuk, då vi lever i ett samhälle där man jämnför ALLT. Vet inte eftersom jag är tjej om känslan blir annorlunda för en kille med liten eller med en stor….
  Näpp, det är människan man har sex med och jag har ärligt aldrig tänkt så mycket på storleken och jämnfört mina lika killar. Däremot har det varit viktigt för mig hur de behandlar mig och proriterar mig och min orgasm 😉 Kram Linka

  Svara
 10. Henrik

  Kukstorlekens betydelse sitter mest mellan öronen, ofta både hos bäraren och hos betraktaren. Å andra sidan kan storleken vålla problem både när den är väldigt lite eller väldigt stor. Variationer inom normalområdet 13 – 17 cm har ingen betydelse. En väldigt stor kuk kan kanske vålla smärtor hos tjejen och en väldigt liten kanske inte ”fyller upp” lika bra?

  Svara
 11. MizzE

  Ja, inte för att jag är den mest bevandrade, men en eller annan kuk har jag minsta skådat i (med ;D) munnen och jag har nog alltid känt att tekniken är det viktigaste. Oavsett om man är stor eller liten så krävs det ju teknik för att det ska bli bra för alla inblandade. En stor utan teknik kanske gör ont och en liten utan teknik kanske inte når att trycka på de rätta ställena.

  En sak som jag också tycker är intressant, bortsett från storleks-diskussionerna runt bröst och snopp, är storleken på läpparna. Då menar jag inte de i ansiktet utan de nedre, de heliga, de underbara. Portarna till himmelriket ;D
  Jag vet inte hur många gånger jag har hört snubbar/killar/män/pojkspolingar/karlar prata om ”fladderfittor” som om de vore någon lägre art av inre blygdläppar. Detsamma gäller även ”bullfittor” även om det där iaf tycks finnas en för- och emot-uppdelning.
  Jag trodde länge, länge att min lilla sötnos var onormal innan någon talade om för mig att den var utmärkt proportionerad och fantastiskt sexig.

  Så…hur viktigt är det egentligen det där med hur läpparna (inre/yttre) ser ut? Stora, små, bruna, rosa, bulliga?

  För ärligt talat så har ju blygdläpparnas utseende inte ett jota med att göra hur det känns inuti kalaset, även om jag har förstått att riktigt stora kan skapa problem.

  Svara
 12. SwedishTeen

  En förhoppning jag har, i och med att folk konsumerar mer och mer amatörporr än mainstreamporr, är att synen kan återställas till det normala.

  Det är en fruktansvärd fixering vid gigantiska stakar.
  Faktum är att den normala storleken som presenteras som genomsnittlig faktiskt är väldigt stor i förhållande djuret människans storlek. (Hittar inte någon bra källa men ”jag har hört det”.)

  Med en 16 cm polkagris känner jag mig väl utrustad för de flesta uppgifter. Om nu inte det skulle räcka för tillfället, ja då finns det säkert någon annan som vill ta över.

  Det finns säkerligen många män därute som tror att de är dåligt utrustade när de egentligen är fullt normala. Det tycker jag är synd.

  Bra inlägg!

  SwedishTeen’s senaste inlägg..Favoritbild

  Svara
 13. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Swedishteen: Det är min förhoppning också, att amatörporren kanske vänder trenden med löjligt stora kukar överallt.

  MizzE: Hur blygdläpparna (eller fittan i stort) ser ut är ju som du säger i första hand estetiskt. Det säger ju inte ett smack om hur det känns när man är inne där.

  Svara
 14. Annika

  Den underbare man jag är lycklig nog att ha i mitt liv är för mig ordentligt utrustad. Jag har haft många män genom åren och tycker därför att jag har lite att jämföra med. Min man blev mycket förvånad när jag sade att han är stor, för ingen har sagt det förut till honom. Men egentligen är hans kuk inte så särskilt lång utan istället grov. Det känns otroligt skönt för mig! Män med lång penis kommer så långt in att det för mig bara blir smärtsamt. Föredrar därför grov framför lång! Den enda ”nackdelen” är att vi inte kan ha analsex för det gör helt enkelt för ont med hans grovhet.

  Svara
 15. Juliette

  Skrev tidigare att storleken på fittor kunde diskuteras just för den skull att det ibland hörs kommentarer om ‘för stor’ vs liten och trång vilket då förstås är det bättre..vad jag menade var att en något större kuk inte känns direkt stor i en stor fitta, en liten kuk kan kännas enorm i en trång…allting är relativt, men är vi kåtkära och på gång, vem bryr sig!

  Svara
 16. bahamas

  (i min redogörelse förklarar jag inte alla hänvisningar m.m.)

  Din huvudfråga är alltså:

  ”Det som alltid stör mig dock när ämnet kommer på tal är att ingen nånsin verkar fundera på varför vi överhuvudtaget debatterar ämnet, och vad som egentligen är stort eller smått eller ens normalt.”

  ”ingen funderar varför vi diskuterar det”… Jo det är det många som gör.
  Kort svar: För att könsorganet är viktigt i våra liv, reproduktion, njutning och dessutom tabu. Så då var det klart.

  ”Vad som är stort och smått och normalt?”
  Kort svar: Det är relativt till utrymmet den ska in i.

  Och varför denna fråga kommer upp är så klart för att man letar fel på sig själv. Man är orolig för sig själv. Man bryr sig om sig själv….. Man vill klara sig i världen…

  Och så kan jag passa på att svara på frågan varför det är så känsligt att tala om mäns penis. Förstår inte att det ska vara så svårt att sätta sig in i. Samma sak som små/stora bröst fast mycket mycket djupare rotat. Jag förklarar: Kvinnor reproducerar sig inte med brösten…

  DÅ ÄR DET SJÄLVKLART SÅ ATT DU SÅRAR DE SOM INTE ÄR NÖJDA, KANSKE BESVIKNA!
  Men du behöver ju inte försvara att du gillar stora kukar. Det är en jättedum diskussion. Ni som gillar stora kukar skriv det! Men skriv det fan inte på forum för män med liten penis. Då är ni dåliga människor. Respekterar inte människors känsliga områden.
  Men enkelt sätt så gillar vi allt som är stort. Över det vi är vana att uppleva/se. Det är det bara att stå för om man gillar det.

  Jag tror tonårstjejerna frågar varför det är så känsligt bara vill provocera. Eller jag ska inte vara sån. De vill veta var gränserna går och varför gränsen går där. —Läs vidare—

  STORLEKEN PÅ KUKEN
  Men storleken på mannens kuk är extremt betydelsefullt för mannen och dennes självbild. Det är extra viktigt eftersom det inte syns. Ingen vet om det. Det är bättre om man har en stor näsa, efter ett tag vänjer sig folk och man själv också. Men när det är så hemligt blir det så sjukt jobbigt att bära runt på den bördan att inte känna sig manligt tillräcklig. SÅ KVINNOR, MÄN ÄR OCKSÅ KÄNSLIGA. MINSTA LILLA BESVIKNA BLICK FRÅN ER KAN FÖRGÖRA EN MAN, HANS MANLIGHET.

  T.ex. begreppet penisförlängare är inget låtsasord, det har en logisk förklaring. (Kompensation)
  Ingen man vill ju ha en liten penis. Det måste vara fruktansvärt betyngande. (beroende på kultur och bemötande osv. Jag tror och hopppas att det finns kulturer där detta är en icke fråga!!) Kvinnor har ingen motsvarighet till penis. Inte så synlig och inte så rotad i manligheten/könstillhörigheten. Man kan ju faktiskt jämföra hur reproduktionskapabel kvinnans könsorgan är.Hur många ägg hon har kanske.. Men det syns ju inte. Men det gör det för mannen. Även om det inte är mellan man-kvinna, utan mer man-man… Men männen tävlar mot varandra om kvinnan… och alla kan om det går riktigt illa, se hur mycket man du är. Dom kan avslöja dig! Att du har liten kukoch då är det kjööört!

  Men ni är empatiska och förstår varför det är känsligt med liten gnutta fantasi.

  MER OM DET MANLIGA OCH NORMALITET
  Mannen ska inte ta hand om barn, rent biologiskt, han ska reproducera sig. Har man en liten kuk så är/känner man sig som mindre man än andra.

  ”Andra”… Tänk. Var kommer det ifrån. Sexspalter och forum och veckotidningar. Det är bara dumt att försöka hitta ett normalvärde. Hitta ett individ värde! Kukenstorleken spelar ingen roll i vår civilisation. Har individen mindre kuk än det kollektiva genomsnittet (ogreppbart och irrelevant) så betyder det ingenting. Jag tjänar mindre än bill gates. So what? vad har jag för hyra. aha, nu närmar vi oss kärnan.

  Jag råder alla som har mindre än det kollektiva genomsnittet att skita i det och leta andra fördelar. hur ser ollonet ut? hur är skaftet? gillar du nån sexuell inriktning? Fota?

  Ett tips, leta med en positiv inställning.
  Den kan ni börja med.

  ONÖDIGA DISKUSSIONER ELLER DÅLIGA DISKUSSIONER
  Vad trött jag blir på när folk försöker att värdera hur viktig storleken har, någon säger att det inte är det viktigaste utan att faktiskt andra saker är viktigare. (!)
  Ja tacka fan för det. Annars hade vi varit en art var väldigt nära djuren i intelligens.

  VÄRDERINGAR AV KUKENS STORLEK. i tid och otid.
  Träffar man en kille som är skitfin och han har liten kuk så är det värdet ingenting i jämförelse med den kärleken som finns mellan de två personerna.
  Så kukens storlek har betydelse men jämför man det med något annat så har den ingen betydelse alls.
  Det är viktigt beroende i vilken livsituation man är i. T.ex. är man en kvinna som nyligen skaffat barn knullas det mycket mindre så då då blir det mindre viktigt (för att inte tala om värdejämförelsen mellan att skapa och ta hand om ett liv MOT storleken på sin kuk….
  -Reflektera-

  Är man en singeltjej på 22 år och vill bli ordentligt knullad så är det klart att tjejen vill ha en stor kuk, men då stor relativt, lite större än hennes fitta, är stort.

  En intressant fråga är i denna redogörelse blir, hur stor är kvinnans fitta?
  Fast det är en fråga som man absolut inte borde försöka besvara. I varjefall absolut inte hitta nått jävla medeltal på. Då är ni kvinnor i samma sits som männen…

  Jag är nöjd med min kuk. Det är nog det viktigaste måttet. Det kan ta tid men det är det ändå rimliga målet. Man kan så klart älska sin kuk också. Det är bra. Jättebra troligen.

  Har inte ätit på länge så kan ha missat saker i resonemanget.

  Ok det blev en hel blogg det där…
  Ska jag börja blogga eller?

  Lycka till med att bli nöjd!
  Eller förundrad över hur bra du är:)

  Svara

Skriv en kommentar!