Sexy Samantha 38G

En av mina favorittjejer inom porr är Gianna Michaels. Jag kan inte få nog av henne, hon är väldigt spännande att se på film. Rekommenderas om ni inte redan känner till henne.

En annan kvinna som får det att pirra i mina nedre regioner är Samantha Anderson, mest känd som Samantha38G. Hon är en riktigt super-milf, med enorma (och såklart enligt reklamen helt naturliga) bröst, och dessutom utrustad med kurvor och en passion för att knulla och visa upp sig. Hon har dessutom en härlig sydstatsdialekt som emellanåt kommer fram på film.

Jag hoppas få se mer av den här damen i framtiden, än så länge har jag inte kunnat hitta mer än korta webbklipp på henne, samt bilder. Hoppas ni gillar.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Sexy Samantha 38G

 1. KalsongLinus

  Svar: Ja, visst är hon vacker! Det är kul att hon vågade visa ansiktet och jag håller med dig om att hon har ett intressant ansikte och vacker kropp…

  Svara
 2. Sara

  Oj vilken trevlig filmsnutt.. Tack för den, gärna mer sånt 🙂 Har kollat 2 dagar på rad och blivit väldigt kåt. Har onanerat riktigt härligt skönt.

  Svara
 3. Henrik

  Lite för mullig för min smak! Övervikt är ett hälsoproblem. Lagom är bäst, dagens trådsmala barbie-dock mode är ju inte heller hälsosamt. Lite hull ska man ha, men Samantha är för stor, tycker jag.

  Svara
 4. anders

  jag gillade videorna…. älskar mulliga filmer, speciellt samantha, blir så kåt när man ser henne i action… skulle vilja älska med henne.. hehehe

  Svara

Skriv en kommentar!