Raka dig inte så här

Jag tycker att människor i största allmänhet får göra precis hur de vill med sina könsorgan och sitt hår som växer där. Många människor idag föredrar att raka sig, antingen helt eller delvis. Andra föredrar att odla en stor buske. Jag tycker alla varianter är helt okej, och tenderar att ha olika perioder i vad jag föredrar med mig själv och med min älskarinna. Ibland gillar jag håriga fittor, ibland gillar jag slätrakade. Givetvis finns det en bedömning från person till person också.

Men en stil på intimfrisering som jag aldrig tycker är snyggt är när man rakar det till ett slags V, eller en pil av nåt slag. Det kanske låter sexigt och kreativt när man tänker på det, men resultatet är åtminstone i mina ögon aldrig speciellt vackert. Det ser bara fånigt ut.

pilrakad_v_fitta

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Raka dig inte så här

 1. handsome ranger

  Du är numera värsta modebloggaren i erotiksverige! Vilka tatueringar man ska ha, hur stora rumpor och bröst, hur man ska raka sig, hur tjock eller smal man ska vara… osv. =) Du karvar fram ett nytt ideal här, tror jag bestämt. Och det är kanske på tiden iofs.

  handsome ranger’s senaste inlägg..Ågren

  Svara
 2. Juliette

  Fult var det ja, men vad är då fint, om man ska vara lite friserad..? Hur gör du med dig själv, naturligt eller annat?

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Juliette: för närvarande är jag helt naturlig. Om man frågar mig hur jag föredrar mina kvinnor just nu så är det antingen-eller: antingen helt slätrakad eller helt orakad. Inga mellanting 🙂

  Svara
 4. Erik

  Tycker trimmat (även V-format) är snyggare än vildvuxet. Det är väl bra att folk har olika smak?

  Svara

Skriv en kommentar!