Porr i skandalskolan

Jag tycker väldigt bra om porr av den äldre sorten. Speciellt porr från början på 70-talet och fram till början på 80-talet är nåt som kittlar mina nedre regioner lite extra. Jag har skrivit om detta förut, och skälen till varför jag gillar det är fortfarande desamma – det känns mer äkta, människorna är mindre plastiga, mindre konstlade, och produktionsvärdet på filmerna är faktiskt mycket högre.

Därmed blev jag med en gång nyfiken på den här filmen, som jag läste om via Vad Pojkar Vill Ha. MG verkar ju också ha ett hälsosamt intresse för vintage-porr och när han tipsar om nåt brukar jag lyssna – och vice versa.

porr_i_skandalskolan_poster

Porr i skandalskolan” är en gammal svensk porrfilm från 1974. Handlingen fokuserar lite löst kring en rik överklasskarl som driver en skola för ”moral och etik” men i själva verket är det en fasad för ohämmat sex. Han anställer sina vänner som lärare, och tillsammans får de massvis med lössläppta unga kvinnor som inte är blyga för att klä av sig och göra det ena porrigare än det andra.

Det här är faktiskt en riktigt skön liten film. Den har ett högt produktionsvärde och det märks att filmskaparna har försökt att fånga en viss stämning. Tjejerna är snygga och är väldigt äkta i sitt utseende, och överhuvudtaget genomsyras filmen av en skön gammal porrstämning. Det sugs kukar, slickas fittor och sprutas ordentligt med sperma.

21

Givetvis finns det också lite skönt kitschiga saker också som man kan fnissa åt, mestadels i form av den vedervärdiga musiken eller frisyrer/kläder. Men själva knullandet är det inget fel på. Entusiastiskt sätter killarna och tjejerna på varandra, och på nåt vis får jag känslan att man hade kul när man spelade in filmen.

31

17

Om du kan hantera Bittorrent så finns filmen att hämta hem från piratbukten. Överhuvudtaget är det här en underhållande porrfilm om man gillar den äldre skolan. Jag ger den fyra av fem kukar i betyg.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Porr i skandalskolan

 1. Henrik

  Ja det var bättre förr – och då menar jag att det verkade mer naturligt och äkta. Håller med om att porrfilmerna och dess stjärnor är allt för plastiga nuförtiden – nästan alla är rakade, till och med killarna har pungen rakad, vilket enligt min mening verkar bögigt. Förr var det håriga fittor och kukar. Tjejerna hade ibland till och med hår på benen – härligt!

  Svara
 2. Kristofer

  Haha, roligt att se att min upload av Skandalskolan dök upp på denna bloggen! Kul att folk uppskattar lite gammal hederlig svensk kultur 🙂

  Svara
 3. Lennart

  Såna där filmer gillar jag. Har Fädbodjäntan och Kärlekens språk på dvd. Härligt sköna saker, då var sex något naturligt och enkelt. Nu ska allt vara så uppskruvat och vilt. Sex på 70-talet var så härligt naturligt. Nu är det tyvärr så konstlat och stelt.

  Svara

Skriv en kommentar!