Playboy-modeller förr och nu

Jag hittade följande lilla intressanta statistikundersökning via Wired där man undersökt Playboy-modellernas fysik under årens lopp och jämfört dem med verklig statistik.

T.ex. har Playboy-modellernas BMI stadigt sjunkit. I mitten på 50-talet hade modellerna i genomsnitt omkring 19.4 i BMI. Idag har modellerna 17.6 BMI. Vilket är intressant eftersom mänskligheten i övrigt har ökat sitt BMI. Vidare har Playboy-brösten legat konstant i ungefär samma storlek trots att genomsnittlig bröststorlek minskade dramatiskt sedan början på 90-talet.

Vad kan man dra för slutsatser av detta? Tja, jag själv tycker att kvinnor i Playboy förr i tiden såg mer ut som verkliga kvinnor, och den här undersökningen verkar ge stöd till denna åsikt.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Playboy-modeller förr och nu

  1. Lou

    Playboybrudarna förr, typ på 50/60-talet var snygga på riktigt. Nu känns det mer onaturligt och tuttigt tycker jag. Fast nu läser jag iofs inte så mycket playboy heller så jag kanske inte ska uttala mig egentligen ^^

    Lou’s senaste inlägg..polkadotday

    Svara

Skriv en kommentar!