Nytt år och mycket mer snusk till folket!

Ja det nya året inleddes tyvärr inte med snusk, vi var för trötta och slocknade innan vi kom till.
Men under 2009 hade jag tänkt förföra min sexige sambo minst 1 gång i veckan. Det låter kanske lite tycker ni men vi har redan en överrenskommelse om sex minst en gång i veckan och min tanke om förföring är alltså utöver det och innebär att jag helt sonika släpar med honom till sovrummet och använder honom för egen njutning. Ingenting han har något emot självklart så det är till bådas förtjusning jag gör det ibland. Nu tänkte jag alltså utöka det.

Mitt nyårs”löfte” ser dock annorlunda ut och är mer filosofiskt och inriktat på personlig utveckling. Fast löfte tycker jag är fel ord, det är snarare min ”utmaning” för 2009. Mitt löfte är att jag ska fortsätta göra mitt bästa för att mitt liv ska se så bra ut som möjligt även i år, både i och utanför sängen.

Så jag ska passa på att önska er läsare ett riktigt Gott Nytt År med massor av snusk och mys med den (eller de, vi dömer ingen här) ni älskar!

gottnytt

En liten tutt-bild på de som studsar omkring här hemma, mina, fast på bilden mer påklätt och tyvärr sämre kvalitet.
Jag liksom Klumpesnusk är en riktig liten nudist inom hemmets fyra väggar, om jag själv får bestämma alltså..

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Nytt år och mycket mer snusk till folket!

  1. Tändande

    Härligt löfte Sheila! Låter som att det kommer att uppskattas!

    Jag kan skatta mig lycklig då mitt nyår var otroligt sexigt och bjöd på MYCKET sex. Jag är fortfarande helt slut efter natten bravader ! 😉

    Svara

Skriv en kommentar!